Καρκινοπαθής για να σώσει τα αγέννητα δίδυμά της, πέθανε 10 μήνες μετά την γέννα τους..

Η Danielle Dick από το Goddard του Κάνσας είναι η 32χρονη καρκινοπαθής μητέρα,η οποία προκειμένου να σώσει τα αγέννητα δίδυμα παιδιά της, καθυστέρησε να ξεκινήσει τη θεραπεία της και δυστυχώς 10 μήνες μετά έχασε την μάχη για την ζωή της..

Η 32χρονη Danielle διαγνώστηκε με μελάνωμα (καρκίνος του δέρματος) στο τέταρτο στάδιο τον Απρίλιο του 2017 ενώ βρισκόταν ήδη στην 17η εβδομάδα της δίδυμης κύησης της. Όλα άρχισαν όταν οι πονοκέφαλοι που η καρκινοπαθής μαμά είχε από την αρχή της δεύτερης εγκυμοσύνης της ( ήταν ήδη μαμά ενός μικρού κοριτσιού)έγιναν ανυπόφοροι και έτσι πήγε σε ειδικό γιατρό.

Εκεί με τρόμο ανακάλυψε ότι ο καρκίνος της είχε χτυπήσει και πάλι την πόρτα 5 χρόνια μετά από την νίκη του προηγούμενου, και με την βεβαιότητα των γιατρών ότι δεν θα ξαναξυπνούσε σύντομα. Αυτή την φορά ο καρκίνος της είχε απλωθεί τον εγκέφαλο και έχριζε άμεσης θεραπείας- ακτινοβολίας.

Οι γιατροί της εξήγησαν πως είχε 20% πιθανότητες να κερδίσει ακόμα μία 5ετία, εάν άρχιζε άμεσα ακτινοθεραπεία. Γνωρίζοντας όμως πως αυτό θα σκότωνε τα αγέννητα μωρά της, η Danielle πήρε την απόφαση να μην προχωρήσει στη θεραπεία και έτσι συνέχισε την εγκυμοσύνη της μέχρι την 29η εβδομάδα, και τον Ιούλιο γέννησε τον γιο της Colby και την κόρη της Reagan.

Η καρκινοπαθής μαμά μπήκε σε εντατικό πρόγραμμα θεραπείας αμέσως μετά την γέννα αλλά ήταν αργά..Κατάφερε να ζήσει και να χαρεί τα τρία της παιδιά μόλις 10 μήνες, αφού στις 26 Απριλίου έφυγε από την ζωή σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου στο Houston περιτριγυρισμένη από συγγενείς και φίλους..

Όλα είχαν ξεκινήσει πίσω στο 2010 όταν ο σύζυγος της ο Tyler είχε δει μια περίεργη ελιά στην πλάτη της. Ο γιατρός που την εξέτασε και που έκανε βιοψία είπε ότι δεν ήταν τίποτα αλλά ένα χρόνο μετά και αφού η ελιά συνέχιζε να μεγαλώνει και να αλλάζει σχήμα και χρώμα, η δεύτερη βιοψία και γνώμη γιατρού έδειξε μελάνωμα.

Η θεραπεία της τότε ήταν επιτυχής και έτσι κατάφερε να συνεχίσει την ζωή της και το 2015 να φέρει στην ζωή την κόρη της Taylor. Η μικρή οικογένεια τους, όπως έλεγε και η ίδια, επρόκειτο πολύ σύντομα να γίνει αρκετά μεγαλύτερη μετά την αποκάλυψη της δίδυμης εγκυμοσύνης τον Δεκέμβριο του 2016, δυστυχώς όμως συνοδευόμενη και από μια μεγάλη απώλεια: εκείνη της μαμάς..


Πηγή / Copyright: dailymail.co.uk
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here