Κέρδισε το δικαστήριο η Zenimax ενάντια στο Oculus !!!

 

 

Το δικαστήριο του Texas έκρινε σωστή την μήνυση που έκανε η ZeniMax ενάντια στο Oculus και η Zenimax αναμένεται να λάβει 500 εκατομμύρια δολάρια.

 

Σύμφωνα με το Polygon, η επιτροπή του δικαστηρίου έκρινε σωστή την αγωγή που έκανε η Zenimax , καθώς ο συνιδρυτής του Oculus, Palmer Luckey, παραβίασε τους όρους μιας συμφωνίας.

Zenimax ενάντια στο Oculus

Βεβαία το πόσο των χρημάτων που ζητήθηκε απ’ τον δικηγόρο της Zenimax, ήταν υπερβολικό, καθώς ζητούσε συνολικά 4 δις δολάρια σε αποζημιώσεις. Το δικαστήριο απ’ την άλλη αποφάσισε ότι τα λεγόμενα του δικηγόρου δεν είχαν βάσεις για να ζητηθεί τέτοιο υψομετρικό πόσο και έληξε την υπόθεση.

Στο βάθρο βρέθηκαν και άλλα μέλή της εταιρείας, όπου μεταξύ άλλων ήταν και ο Mark Zuckerberg, ο οποίος δήλωσε ότι οι κατηγορίες ξεκίνησαν ύστερα απ’ το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Carmack, ο οποίος δούλευε πάνω στο Oculus και γύρισε πίσω στην Zenimax. Μάλιστα ο Zuckerberg κατηγόρησε ευθέως τον Carmack ότι έκλεψε στοιχειά και εργαλεία, τα οποία χρησιμοποιούσαν για την ανάπτυξη του Oculus. Φυσικά ο Carmack αρνήθηκε τις κατηγορίες και η συνεδρία έληξε εκεί.

 


Πηγή / Copyright: IGN
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here