Ιταλίδες μαμάδες..πλακώθηκαν στο ξύλο σε σχολική χριστουγεννιάτικη γιορτή!

Ένα απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε από κάμερες, όταν μερικές..θερμόαιμες Ιταλίδες μαμάδες, προκειμένου να πάρουν μια καλή θέση στην σχολική χριστουγεννιάτικη γιορτή στο δημοτικό σχολείο της πόλης Gela..πλακώθηκαν στο ξύλο!

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί, το πνεύμα των Χριστουγέννων δεν κατάφερε να αγγίζει μέρος των μαμάδων των μαθητών δημοτικού σχολείου, οι οποίες πιάστηκαν στα χέρια και παραλίγο να ισοπεδώσουν η μία την άλλη!

Οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι γονείς, αντί να συνεχίσουν να βιντεοσκοπούν τα παιδάκια τους, γύρισαν τις φωτογραφικές μηχανές και τα κινητά τους τηλέφωνα, προκειμένου να αποθανατίσουν το κάθε άλλο παρά χριστουγεννιάτικο περιστατικό!

Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν δεν τιμούν καθόλου τον σχολικό χώρο αλλά και τις ίδιες τις μαμάδες, οι οποίες αρχικά έσπρωχναν η μία την άλλη και στη συνέχεια πιάστηκαν στα χέρια παρασέρνοντας στο διάβα τους καρέκλες, στολισμό αλλά και παιδιά!

Μερικοί γονείς κάλεσαν την αστυνομία, η οποία και λίγη ώρα αργότερα κατάφερε να τις χωρίσει και οι ίδιες αποχώρησαν από την σχολική χριστουγεννιάτικη γιορτή των παιδιών τους, με μελανιές και εκδορές αλλά έχοντας επίσης ντροπιάσει τα ίδια τους τα παιδιά.

Οι ίδιες δεν θέλησαν να κάνουν κάποια δήλωση αλλά το σίγουρο είναι ότι έγιναν από τη μία στιγμή στην άλλη γνωστές όχι μόνο στην Ιταλία αλλά παγκοσμίως αφού τα βίντεο από το περιστατικό έκαναν πολύ γρήγορα το γύρω του διαδικτύου.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και στο οποίο έχει αποθανατιστεί το απίστευτο περιστατικό:


Πηγή / Copyright: dailymail.co.uk
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here