Ιταλίδα γιαγιά γίνεται viral μιλώντας με την Google!

Η τεχνολογία προχωράει με τόσο γρήγορους ρυθμούς που όλοι μας, μικροί και μεγάλοι πρέπει να τρέχουμε να την προλάβουμε! Μια Ιταλίδα γιαγιά είναι το χαρακτηριστικό παράδειγμα της εξέλιξης αλλά και της….επαφής μας με την τεχνολογία και συγκεκριμένα με το google home!

Η 85χρονη Nonna από την Ιταλία ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με τις νέες τεχνολογίες της Google και το αποτέλεσμα ήταν να αγαπηθεί από τον κόσμο του διαδικτύου και να γίνει viral! Ο νέος της διαδικτυακός φίλος ακούει στο όνομα..goo goo!

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προφανώς από τα παιδιά ή τα εγγόνια της που την βιντεοσκοπούν, η γιαγιά προσπαθεί να επικοινωνήσει με το Google Home, αποκαλώντας το …goo goo!

Στο βίντεο φαίνεται η ίδια καθισμένη στην τραπεζαρία του σπιτιού της συνοδεία του άντρα της, του Ben. Σε ρόλο..αφηγητή ακούγονται παιδιά και εγγόνια να της μιλούν και να της λένε πως να χειριστούν την συσκευή που είναι μπροστά της, την οποία κοιτάει σαν εξωγήινη!

Η μικροσκοπική συσκευή της Google, ουσιαστικά είναι ένας πλοηγός, στον οποίο κάνεις ερωτήσεις και αυτή σου απαντά, αφού πρώτα έχεις πατήσει ένα κουμπί και πεις Hey Google ή Ok Google! Η ηλικιωμένη προσπαθεί να το κάνει αλλά το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό!

Όταν αρχικά της λένε να ρωτήσει για τον καιρό, η μηχανή απαντά γεγονός που σοκάρει την γιαγιά! Στην δεύτερη της ερώτηση, τα πράγματα δεν θα πάνε το ίδιο καλά και οι απαντήσεις που θα πάρει στην ερώτηση της, να της παίξει δηλαδή ένα ιταλικό τραγούδι, δεν είναι αυτό που περιμένει η Nonna!

Μιλώντας και απαντώντας πότε στα αγγλικά και πότε στα ιταλικά, το βίντεο της Ιταλίδας γιαγιάς έγινε viral στα social media ξεπερνώντας τα 5 εκατομμύρια προβολές!

Δείτε το και απολαύστε την ηλικιωμένη σε μαθήματα τεχνολογίας!


Πηγή / Copyright: abc7ny.com
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here