Θύμα bulling μαθήτρια από το Χαμόγελο του Παιδιού από καθηγήτρια!

Στη δημοσιότητα ήρθε αυτές τις ημέρες περιστατικό bulling, σύμφωνα με το οποίο 14χρονη μαθήτρια από το Χαμόγελο του Παιδιού ταπεινώθηκε μέσα στην τάξη της από την ίδια της την καθηγήτρια!

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην Θεσσαλονίκη, σε γυμνάσιο στην περιοχή της Καλαμαριάς. Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η 14χρονη μαθήτρια της Β Γυμνασίου, η οποία διαμένει σε σπίτι του Χαμόγελου του Παιδιού της περιοχής, την ώρα του μαθήματος έσκυψε και ψιθύρισε κάτι στην διπλανή της.

Η καθηγήτρια αντιλήφθηκε τη συνομιλία, πλησίασε την μαθήτρια της και κάθισε ακριβώς από πάνω της και με αυστηρό ύφος φέρεται να είπε:

«Εσείς στο Χαμόγελο του Παιδιού δεν μιλάτε. Μη νομίζεις ότι μπορείς να μιλάς μέσα στην τάξη!»

Η 14χρονη, που δεν έχει μητέρα, ξέσπασε σε κλάματα μέσα στην τάξη. Πολλοί από τους υπόλοιπους μαθητές αποφάσισαν να αντιδράσουν.Σύμφωνα με το δημοσίευμα πήγαν και κατήγγειλαν στη διευθύντρια το περιστατικό, ενώ αποφάσισαν να κάνουν κατάληψη.

Ο πρόεδρος του » Χαμόγελο του Παιδιού» Κώστας Γιαννόπουλος

Μιλώντας στην εφημερίδα ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος, ανέφερε ότι το περιστατικό είναι αληθές. Χαρακτηριστικά είπε:

«Δυστυχώς είναι μία από τις πολλές περιπτώσεις που συμβαίνουν. Υπάρχουν κάποιοι εκπαιδευτικοί που ξεχωρίζουν κάποια παιδιά, τα υποβιβάζουν και τα προσβάλουν. Στην περίπτωση αυτή με δική μας παρέμβαση, το θέμα το χειρίστηκε καλά η διευθύντρια του σχολείου και η καθηγήτρια ζήτησε συγγνώμη από τη μικρή.»


Πηγή / Copyright: Hashtagnews.gr
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here