Θρίλερ με εξαφάνιση 13χρονης μετά τη δολοφονία των γονιών της

Η εξαφάνιση της 13χρονης, Jayme Closs, έχει ταράξει την κοινωνία του Ουισκόνσιν των ΗΠΑ, τις τελευταίες μέρες όταν η νεαρή ύστερα από την δολοφονία των γονιών της εξαφανίστηκε υπό περίεργες συνθήκες.

Οι γονείς της 13χρονης εξαφανισμένης Jayme, ο 56χρονος Jeims και η 46χρονη Deniz δολοφονήθηκαν μέσα στο σπίτι τους προ ολίγων ημερών, φέροντας τραύματα από σφαίρες σε όλο τους το σώμα. Η αστυνομία, η οποία κλήθηκε από κινητό τηλέφωνο μέσα από το σπίτι της οικογένειας έσπευσε στο σπίτι αλλά δεν εντόπισε την έφηβη κόρη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η Jayme πιθανότατα είδε τους φόνους. Με βάση τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αρχές, δεν θεωρείται ύποπτη η ίδια.Αμέσως σήμανε amber alert για το κορίτσι και περίπου 100 εθελοντές μαζί με τις αστυνομικές αρχές της περιοχής αναζητούν μέχρι και σήμερα την Jayme χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Η ομοσπονδιακή αστυνομία (FBI) αποφάσισε να επεκτείνει τις έρευνες σε όλη τη χώρα, θεωρώντας ότι το κορίτσι διατρέχει κίνδυνο. Η αστυνομία αγνοεί προς το παρόν τι ακριβώς συνέβη και ποιο ήταν το κίνητρο των δραστών που τους οδήγησε στη δολοφονία και πιθανόν στην απαγωγή της Jayme . Το όπλο του εγκλήματος δεν έχει εντοπιστεί.

Και οι δύο γονείς εργαζόταν στην εταιρία Jennie-O Turkey Store στο Barron του Ουισκόνσιν και σύμφωνα με το περιβάλλον της οικογένειας αλλά και την γειτονιά ήταν ήσυχοι άνθρωποι, οικογενειάρχες, χωρίς προστριβές με κανέναν και ενεργά μέλη της κοινότητας τους.


Πηγή / Copyright: edition.cnn.com
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here