Η Mila αποφάσισε να απολύσει τον Άγιο Βασίλη!

Η Mila, η δίχρονη σταρ του YouTube, ενόψει Χριστουγέννων, αποφάσισε να μας ετοιμάσει ακόμα ένα ξεκαρδιστικό βίντεο, αυτή τη φορά με εορταστικό περιεχόμενο: και τι ποιο εορταστικό από τον Άγιο Βασίλη!

Η Mila, αποφάσισε να απολύσει τον αυθεντικό Άγιο Βασίλη και να γίνει η ίδια Άγιος Βασίλης! Άλλωστε, όπως μας ενημερώνει χρειαζόταν μια αναβάθμιση σαν Άγιος, και ποια καλύτερη αναβάθμιση από εκείνη!

Το δικό της σκεπτικό για τα Χριστούγεννα θα είναι πιο μοντέρνο από εκείνο του προηγούμενου Άγιου! Το πρώτο της βήμα: καταργούνται τα γράμματα στον Άγιο! Δεν υπάρχει χρόνος για τέτοια!

Το δεύτερο και πολύ σημαντικό βήμα: το έλκηθρο! Καταργείται και αυτό για πρακτικούς λόγους: δεν μπορεί να καλύψει όλο τον πλανήτη σε μια νύχτα! Τη θέση του παίρνουν τα drones, ως το μέλλον της τεχνολογίας και της εξέλιξης! Τα «μωρά» της θα πετούν τα δώρα με πιο στυλ!

Και οι κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα που αφήναμε στον Άγιο, τέλος και αυτά! Τώρα πια μόνο μπαταρίες για να μπορούν να πετούν τα drones της! Α!! Και εννοείται πως θα ξέρει ποιος ήταν άτακτος και καλό παιδί σαν γνήσιος Άγιος Βασίλης: μα φυσικά μέσω διαδικτύου!

Στο δικό της εργοστάσιο παιχνιδιών τα ξωτικά δεν υπάρχουν! Την θέση τους έχουν πάρει τα ρομπότ! Α και ο Βόρειος Πόλος σαν έδρα αλλάζει επίσης! Τι να τον κάνει όταν μπορεί να έχει το εργοστάσιο της στο Μαλιμπού!

Όλα αυτά τα και μερικά ακόμα μπορείτε να παρακολουθήσετε στο ξεκαρδιστικό βίντεο που ακολουθεί:

 


Πηγή / Copyright: Hashtagnews.gr
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here