Η 6χρονη Anastasia Knyazeva είναι το ομορφότερο παιδί του πλανήτη.

Η 6χρονη Anastasia Knyazeva από την Ρωσία είναι ένα πολύ όμορφο παιδάκι. Είναι όμως το ομορφότερο παιδί του κόσμου;

Η 6χρονη Anastasia είναι ομολογουμένως πανέμορφη: υπέροχα μπλε εκφραστικά μάτια, ξανθά μαλλάκια και καλοσχηματισμένες λεπτομέρειες προσώπου. Είναι αυτά αρκετά για να χαρακτηριστεί όμως το ομορφότερο παιδί του πλανήτη;

Έχει ήδη επιλεχθεί για πολλές διαφημίσεις, όπως τις Chobi Kids και όχι άδικα, καθώς το πρόσωπό της θυμίζει περισσότερο κάποια παιδική κούκλα.Η μικρή διαθέτει λογαριασμό στο Instagram (που προφανώς τον διαχειρίζονται οι γονείς της) τον οποίο ακολουθούν 547.000 άνθρωποι απ’ όλο τον κόσμο!

Το σίγουρο είναι ότι προς το παρόν και με την σύμφωνη προφανώς γνώμη των γονιών της ακολουθεί πολύ επιτυχημένη καριέρα μοντέλου και όχι μόνο στην χώρα της, αλλά και παγκοσμίως!

Η συνεχής έκθεση της μικρής Anastasia τόσο στο Instagrma όσο και στα φώτα της δημοσιότητας γενικά, έχει προκαλέσει την αντίδραση πολλών. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που μέσω των σχολίων που κάνουν στις φωτογραφίες που αναρτεί η μητέρα της, Anna,  για λογαριασμό της, τους προειδοποιούν πως την εκθέτουν σε κίνδυνο.

Αρκετοί διαφωνούν με την υπερ έκθεση της μικρής στη δημοσιότητα και τον αντίκτυπο που αυτό έχει στην καθημερινότητα της αλλά και στο γεγονός ότι χάνει την παιδικότητα της ηλικίας της και δεν μπορεί να απολαύσει πράγματα που έχουν οι συνομήλικοί της. Το μέλλον θα δείξει αν οι fan ή οι γονείς έχουν δίκιο με τον τρόπο που χειρίζονται την προβολή της κόρης τους…

 


Πηγή / Copyright: dailymail.co.uk
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here