Η 2χρονη Mila πηγαίνει σινεμά για πρώτη φορά!

Mila Stauffer, ένα όνομα γνωστό στους περισσότερους χρήστες του YouTube, λόγω των βίντεο που ανεβάζει η μαμά της, Katie, με πρωταγωνίστρια την μικρούλα star!

Η 2χρονη Mila, αυτή τη φορά μας διηγείται την εμπειρία της από την πρώτη της επίσκεψη σε κινηματογραφική αίθουσα. Όπως ήταν λογικό, η Mila δεν πήγε μόνη της αλλά με την δίδυμη αδερφή της, την Emma αλλά και τον αδερφό της ,τον Charles.

Ήταν καλό και χαλαρωτικό αλλά θα μπορούσε να είναι και καλύτερα! Τι συνέβη και χάλασε την πρώτη επίσκεψη της Mila στο σινεμά; Μα φυσικά για τα πάντα που συμβαίνουν στη ζωή της Mila, πάντα υπάρχει και κάποιος άλλος πρωταγωνιστής!

Αυτή τη φορά είναι το αγοράκι που κάθεται στο πίσω κάθισμα από εκείνη. Το αγοράκι χτυπάει με τα πόδια του το κάθισμα που κάθεται η Mila!Δεν ήξερε δεν ρώταγε;; Οι σκέψεις της βγαίνουν αβίαστα από το στοματάκι της! Και όπως είναι φυσικό κάποιος πρέπει να “πληρώσει την νύφη” για τον εκνευρισμό της Mila!

Ποιος άλλος από τον κακομοίρη, τον Charles! Αλλάζει θέσεις μαζί του για να μην την ενοχλεί το αγοράκι πίσω της και το θέμα έχει λήξει για την ίδια!

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο που ακολουθεί:


Πηγή / Copyright: Hashtagnews.gr
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here