Η μεγαλύτερη οικογένεια του κόσμου με 193 μέλη!

Η μεγαλύτερη οικογένεια του κόσμου δεν είναι άλλη από την οικογένεια Ziona στην Ινδία! Ούτε λίγο ούτε πολύ αριθμεί 193 μέλη μέχρι στιγμής!

Η οικογένεια Ziona ζει σε ένα χωριό της Ινδίας, το Baktawng. 39 γυναίκες, 94 παιδιά και 33 εγγόνια είναι τα μέχρι τώρα μέλη της, με τον 73χρονο ιδρυτή της οικογένειας να ηγείται των αποφάσεων για τη ζωή όλων τους!

Ο Ziona παντρεύτηκε την πρώτη του γυναίκα όταν ήταν μόλις 15 χρονών. Από τότε παντρεύεται περίπου κάθε ενάμιση χρόνο ακόμη μία νέα γυναίκα. Μπορεί στην Ινδία η πολυγαμία να απαγορεύεται, το ίδιο όμως δεν συμβαίνει για αυτό το απομακρυσμένο χωριό με τους δικούς του νόμους!

Η οικογένεια όπως είναι φυσικό, δεν μοιράζεται ένα απλό σπίτι, αλλά ένα ολόκληρο κτίριο τεσσάρων ορόφων που μετρά πάνω από 100 υπνοδωμάτια. Το εκπληκτικό είναι ότι η οικογένεια αυτή δεν ζητά την οικονομική στήριξη του κράτους, αλλά είναι απόλυτα αυτάρκης!

Ο 73χρονος αρχηγός της οικογένειας είναι ένας ευκατάστατος επιπλοποιός και προσπαθεί να κάνει τα πάντα για να καλύψει τις ανάγκες της οικογένειάς του. Μάλιστα, έκτισε ένα μεγάλο σχολείο όπου χωρά όλα του τα παιδιά με τα μεγαλύτερα να διδάσκουν.Παράλληλα, τα παιδιά συμμετέχουν κάθε χρόνο σε ποδοσφαιρικούς αγώνες όπου η μία ομάδα ανταγωνίζεται την άλλη!

Οι γυναίκες της οικογένειας ασχολούνται παραδοσιακά με το φαγητό και την προετοιμασία του ενώ οι άντρες δουλεύουν στις φάρμες ζώων και τα χωράφια τους. Για ένα απλό καθημερινό δείπνο, καταναλώνουν 30 κότες, 60 κιλά πατάτες και 100 κιλά ρύζι προκειμένου να τραφεί ολόκληρη η οικογένεια μαζί!

Ο 73χρονος δηλώνει ευτυχισμένος και με τις 39 γυναίκες του. Ο αριθμός της οικογένειας κάθε χρόνο ανεβαίνει και κανείς δεν ξέρει που θα φτάσει! Δείτε το βίντεο που ακολουθεί στο οποίο παρουσιάζεται η οικογένεια:


Πηγή / Copyright: Hashtagnews.gr
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here