Ζώδια: τι τύπος μπαμπά είναι το κάθε ζώδιο;

Πολλοί μπορεί να μην πιστεύουν ότι το ζώδιο του καθένα μπορεί να επηρεάσει ή ακόμα και να καθορίσει το τι είδους γονιός μπορεί να γίνει κάποιος. Φυσικά υπάρχουν και εκείνοι που θεωρούν ότι τα ζώδια μπορούν ως ένα σημείο να φανερώσουν τα γονικά ένστικτα μας.

Πάμε να δούμε λοιπόν τι τύπος μπαμπά γίνεται το κάθε ζώδιο χωριστά!

ΚΡΙΟΣ

Πατέρας που επιζητεί την περιπέτεια, την ψυχαγωγία και την «αδρεναλίνη», ο Κριός είναι αφοσιωμένος στην καλοπέραση των παιδιών του, γεννημένος για να τους δώσει μία παιδική ηλικία όλο ζωντάνια.

ΤΑΥΡΟΣ

Πιστός, υπεύθυνος, εργατικός και πάντα παρών, ο Ταύρος βάζει πάνω απ’ όλα την οικογένειά του και φροντίζει τα παιδιά του να μένουν μακριά από δυσάρεστες καταστάσεις και οτιδήποτε μπορεί να εκτροχιάσει την ανατροφή τους!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Δίδυμος πατέρας είναι καλόκαρδος, συμπονετικός και χαλαρός με τη ζωή, τείνει να εμπιστεύεται τα παιδιά του και να τα αντιμετωπίζει με υπομονή και τρυφερότητα. Η αδυναμία που έχει στα παιδιά και η απροθυμία του να δείξει αυστηρότητα όταν χρειάζεται, μπορεί να δυσκολέψει τη ζωή του ως γονιός!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αποφασισμένος να γίνει ο καλύτερος πατέρας του κόσμου,δεν χάνει ούτε στιγμή απ’ τη ζωή των παιδιών του και δε διστάζει να υπερβεί τις δυνάμεις του για να τους παρέχει μια καλή ζωή. Μερικές φορές, όμως, τείνει να «υπηρετεί» τα παιδιά του, ενώ, ζώντας αποκλειστικά γι’ αυτά, υπονομεύει και τις προσωπικές του σχέσεις.

ΛΕΩΝ

Λεβέντης και γοητευτικός, ο πατέρας Λέων αποπνέει αυτοπεποίθηση, ισχυρή θέληση και σιγουριά. Τα παιδιά τον αγαπούν κι εκείνος τα βλέπει σαν ευλογία, με συνέπεια να βρίσκεται πάντα δίπλα σ’ αυτά και τη μητέρα τους. Έχοντας επίγνωση των προτερημάτων του, επιζητεί την αναγνώριση και δυσανασχετεί έντονα, αν τυχόν νιώσει ότι η προσφορά του υποτιμάται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ρεαλιστής, ψύχραιμος, οργανωτικός και υπομονετικός, ο Παρθένος παρέχει στα παιδιά του ένα οικογενειακό περιβάλλον σταθερό, χωρίς απρόοπτα και εκρήξεις. Απαιτητικός και λεπτολόγος, απ’ την άλλη, μπορεί να γίνει ιδιαίτερα επικριτικός σε θέματα συμπεριφοράς!

ΖΥΓΟΣ

Ο πατέρας Ζυγός είναι ένας άνθρωπος ακριβοδίκαιος, ευχάριστος και εξαιρετικά κοινωνικός, που περιμένει πως και πως τη μέρα που θα έχει χτίσει μια δυνατή φιλία με τα παιδιά του, τα οποία λούζει με αγάπη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχοντας την ικανότητα να διδάσκει μέσω του παραδείγματος, ο Σκορπιός επιβάλλεται εύκολα στα παιδιά του και τα καθοδηγεί στα πρώτα τους βήματα με την τετράγωνη λογική του. Ο κτητικός και αγχώδης χαρακτήρας του, σε συνδυασμό με την αυστηρότητά του, ενδεχομένως, να απομακρύνει τα παιδιά από κοντά του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανεξάρτητος, ιδεαλιστής, καλοπροαίρετος. Έτσι είναι ο πατέρας Τοξότης κι έτσι θέλει να είναι και τα παιδιά του, γι’ αυτό φροντίζει, να κάνουν και να βλέπουν καινούργια πράγματα. Τα παιδιά, βέβαια, δεν είναι ανεξάρτητα ούτε δείχνουν το ίδιο αχόρταγο ενδιαφέρον για τα πάντα, κάτι που προκαλεί και τους πρώτους τριγμούς στη σχέση τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πατέρας που φροντίζει για όλα, είναι αποφασιστικός και απαιτητικός με όλους, ο Αιγόκερως δεν δέχεται τίποτε λιγότερο για το παιδί του από εκείνο που θεωρεί ότι του αξίζει. Η απόλυτη φύση του και το άγχος του για το αποτέλεσμα, τον κάνει πιεστικό και επιρρεπή σε συγκρούσεις με τα παιδιά του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι ορθολογιστής και φιλελεύθερος, πάντα έτοιμος να περάσει χρόνο με τα παιδιά του, και να ενθαρρύνει τις φιλοδοξίες και τις ιδέες τους. Ως πατέρας, ο Αιγόκερως δεν ακολουθεί την πεπατημένη και ίσως αυτό είναι μια υπεκφυγή, που δείχνει το άσχημο της πρόσωπο όταν τα παιδιά βρεθούν σε καταστάσεις που δεν μπορούν να διαχειριστούν μόνα τους.

ΙΧΘΥΣ

Ο πατέρας Ιχθύς είναι ένας άνθρωπος ευγενικός, έξυπνος, με εξαιρετική αντίληψη του κόσμου γύρω του. Ως πατέρας, ασχολείται πολύ με τα παιδιά του, δείχνει απίστευτη υπομονή και τους παρέχει το τέλειο περιβάλλον για να εξερευνήσουν τις δυνατότητές τους.


Πηγή / Copyright: Hashtagnews.gr
Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here