Ζώδια: ποια ταιριάζουν μεταξύ τους, αλλά δεν κάνουν καλό σ@ξ;

Δύο άνθρωποι μπορεί να ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους, να έχουν την ιδανική σχέση, να είναι ερωτευμένοι, να έχουν καλή επικοινωνία αλλά η χημεία στο σ@ξ να έχει πάει περίπατο! Πάμε να δούμε ποια ζώδια ενώ έχουν βρε την επικοινωνία..έχουν χάσει το ερωτικό παιχνίδι!

Καρκίνος με Σκορπιό

Αυτά τα δύο ζώδια, ναι μεν κολυμπούν μαζί στη λίμνη της αγάπης, αλλά όταν έρχεται η ώρα του σεξ, επικρατεί… ξηρασία! Αυτοί οι δύο είναι ιδιαίτερα και εγκεφαλικοί και η σχέση τους βασίζεται στην βαθιά κατανόηση που μοιράζονται. Ξέρουν να ακούν ο ένας τα «θέλω» του άλλου και προσπαθούν πάντα να ικανοποιήσουν τον σύντροφό τους. Καθώς, όμως, ανήκουν στο στοιχείο του νερού, κυβερνιούνται πιο πολύ από τα συναισθήματα και συμπεριφέρονται με παρορμητισμό και σπάνια υποχωρούν, ειδικά στο σ@ξ!

Ιχθύς με Ταύρο

Όταν το συναισθηματικό και ευαίσθητο ψαράκι γνωρίζει τον ευχάριστα προσγειωμένο στην πραγματικότητα Ταύρο, γίνεται ένα αμοιβαίο κλικ και μια αγάπη γεννιέται. Αυτά τα δύο ζώδια έχουν πολλά να προσφέρουν ο ένας στον άλλον. Ο Ταύρος με τη σιγουριά του, μπορεί να δώσει τη «σπρωξιά» που χρειάζεται ο Ιχθύς για να κυνηγήσει τα όνειρά του και από την άλλη το ψαράκι να δώσει την κατανόηση που τόσο χρειάζεται ο Ταύρος. Ο ιπποτισμός και το savoir vivre διέπουν τη σχέση τους και χρόνος κυλά όμορφα και ρομαντικά, μέχρι να συνειδητοποιήσουν ποσό άδικη είναι η ζωή. Και για να γίνουμε συγκεκριμένοι, η σεξουαλική ζωή!

Παρθένος με Αιγόκερω

Είναι ρεαλιστές και μπορούν να προσφέρουν ο ένας στον άλλον την ασφάλεια και την εμπιστοσύνη που έχουν ανάγκη. Αποφεύγουν τις λογομαχίες και πάντα επιστρατεύουν τη λογική τους, προκειμένου να βρουν λύσεις σε οποιοδήποτε θέμα προκύπτει στη σχέση τους. Λόγω της ιδιοσυγκρασίας τους, ξενερώνουν με ζήλιες και αποδοκιμάζουν αρκετά ζευγάρια που παρακινούνται από το πάθος τους. Θα έλεγε κανείς, ότι είναι γεννημένοι οικογενειάρχες, και άμα τους δει κάποιος που δεν τους γνωρίζει, θα τους περάσει σίγουρα για παντρεμένους! Στο σεξ ακολουθούν μια συγκεκριμένη πορεία και «παίζουν» με ασφάλεια, σαν να διαβάζουν κάποιο manual.

Κριός με Τοξότη

Αυτή η σχέση ξεκινάει αναμφίβολα με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Κάθε ραντεβού τους ξεκινάει με παθιασμένες συζητήσεις και καταλήγει σε ακόμα πιο παθιασμένα φιλιά. Τόσο οι Τοξότες, όσο και οι Κριοί είναι ζώδια που έχουν ανεξάντλητα αποθέματα ενέργειας και τους κατευθύνει κυρίως, ο ενθουσιασμός. Μαζί θα κάνουν ταξίδια και θα κάνουν την καθημερινότητά τους περιπετειώδη με κάθε τρόπο. Λάτρεις της διασκέδασης και της ανεμελιάς περπατούν παράλληλα, μέχρι να ανακαλύψουν ότι δεν έχουν χημεία στο σεξ. Εκεί, πριν προλάβουν να απογοητευτούν θα πάρουν χωριστούς δρόμους και δεν θα ξαναμιλήσουν ποτέ γι’ αυτό.


Πηγή / Copyright: rebelcircus.com
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here