Ζώδια και οδήγηση: ποια τα χαρακτηριστικά τους;

Πως θα καταλάβεις τι ζώδιο είναι ο οδηγός του διπλανού αυτοκινήτου στο φανάρι; Μα φυσικά από την οδήγηση του! Γιατί όπως πολλά άλλα χαρακτηριστικά γνωρίσματα ενός ζωδίου, έτσι και η οδήγηση διαφέρει στο καθένα! Πάμε να δούμε αναλυτικά ποια η σχέση τους με το τιμόνι και με τους γύρω τους!

ΚΡΙΟΣ
Με το αριστερό χέρι ακουμπισμένο στο παράθυρο και το πόδι κολλημένο στο γκάζι, σίγουρα την έχει δει οδηγός Φόρμουλα 1! Πως θα καταλάβεις ότι στο φανάρι το διπλανό αμάξι ανήκει σε έναν Κριό; Είναι απλό! Θα μαρσάρει επίμονα και θα σου κλείνει το μάτι για κόντρα..!
ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ταύρος έχει μανία με την κόρνα και η νευρικότητά του τον κάνει να αλλάζει ταχύτητα ακόμη κι αν δεν υπάρχει λόγος. Κι αν αυτό δεν αρκεί για να τον ξεχωρίσετε, τότε θα τον καταλάβετε από το αδιάκριτο βλέμμα με το οποίο θα σας παρατηρεί στο φανάρι!
ΔΙΔΥΜΟΣ
Έχει την εντύπωση ότι οι δρόμοι έχουν φτιαχτεί για να σανιδώνει το γκάζι μέχρι την επόμενη στροφή! Αν βρεθείτε μπροστά του, κάντε στην άκρη γιατί είναι ικανός να σας βγάλει από το δρόμο. Αν πάλι μπήκατε στο αμάξι του χωρίς να φροντίσετε να πάρετε πρώτα μια δραμαμίνη, καλά να πάθετε!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κανονίσατε να σας πάει στο ραντεβού σας ένας Καρκίνος; Θέλετε να είστε και στην ώρα σας; Πολύ ωραία, φροντίστε μόνο να ξεκινήσετε από την προηγούμενη μέρα για να είστε εκεί εγκαίρως! Αντανακλαστικά μηδέν, αποφασιστικότητα στο τιμόνι μηδέν, γρήγορη σκέψη για το που θα πάει μηδέν. Μη φοβάστε όμως, θα φτάσετε στον προορισμό σας με ασφάλεια.
ΛΕΩΝ
Έβγαλε δίπλωμα στην ίδια σχολή οδηγών με τους Καρκίνους! Προφανώς του έκανε πλύση εγκεφάλου ο δάσκαλος οδήγησης και κατάφερε να τον πείσει πως αν ξεπεράσει τα όρια ταχύτητας, θα σηκωθεί τσουνάμι στον Ειρηνικό! Ξέχασε όμως να τον ενημερώσει πως όλα τα αμάξια έχουν ραδιόφωνο και δε χρειάζεται να βάζει το δικό του στη διαπασών για να ακούνε κι οι άλλοι!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι οδηγός που αποφεύγει την Εθνική Οδό, που προτιμά την παλιά οδό και ακολουθεί καρόδρομους για να φτάσει στον προορισμό του, είναι ο τζαμπατζής Παρθένος που θέλει να γλιτώσει τα διόδια..! Α, κι ο οδηγός που έχει κολλήσει από πίσω σας κι αυτός Παρθένος είναι.!
ΖΥΓΟΣ
Έχετε μπροστά σας οδηγό Ζυγό; Τώρα μάλιστα! Μια ώρα να θυμηθεί που ήθελε να πάει, μισή ωρίτσα να σκεφτεί αν πρέπει να κάνει δεξιά ή αριστερά και άλλη μια ώρα για να αποφασίσει αν τελικά πρέπει να πάει στον προορισμό για τον οποίο ξεκίνησε. Στατιστικά πάντως, δεν κινδυνεύετε από έναν οδηγό Ζυγό γιατί για τους παραπάνω λόγους συνήθως αποφεύγει να οδηγεί.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Πλάκωσαν τα σαΐνια τώρα. Είναι καλοί οδηγοί και το γνωρίζουν, σε κοιτούν με υποτιμητικό βλέμμα όταν σε προσπεράσουν και είναι σαν να σου λένε “Κουνήσου, χελώνα”! Εντάξει, μπορεί να έχουν καλά αντανακλαστικά, δε χρειάζεται όμως να το τονίζουν συνεχώς!
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο τύπος στο διπλανό αμάξι που τα έχει βάλει με μια μύγα που τόλμησε να κάνει το λάθος να μπει από το παράθυρο, είναι Τοξότης. Δε θα εκνευριστεί από το μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων μπροστά του, η κακομοίρα η μύγα που έχασε το δρόμο της είναι μεγαλύτερο πρόβλημα! Δεν του αρέσει η ταχύτητα, εκτός κι αν αποφασίσει ξαφνικά να κάνει τον γύρο της Ευρώπης με αμάξι.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ξέρει τι υπάρχει πίσω από τη στροφή πριν ακόμη στρίψει, επιστήμων στην οδήγηση ο Αιγόκερως, αντιλαμβάνεται ακόμη και την πρόθεση κάποιου να αλλάξει λωρίδα, πριν καν εκείνος το σκεφτεί. Γιατί δεν μας λες όμως πόσες κλήσεις τρως που βαριέσαι να περιμένεις στα φανάρια;;
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αν δε σας κάνει κουδούνι από την πολυλογία του, είστε σε καλό δρόμο! Ο Υδροχόος νομίζει πως το δεξί πεντάλ χρησιμεύει για να αυξήσει την ένταση της φωνή του και εκεί αρχίζουν τα δύσκολα! Όταν μάλιστα ακούει κάποιο κομμάτι στο ραδιόφωνο που του αρέσει, εκεί να δεις! Περνάει πάνω από τα υπόλοιπα αυτοκίνητα που είναι μπροστά του.!
ΙΧΘΥΕΣ
Ο Ιχθύς πιστεύει το σύννεφο που βγαίνει από την εξάτμιση του διπλανού αυτοκινήτου που δεν έχει περάσει ΚΤΕΟ είναι ένα υπέροχο ροζ συννεφάκι! Αν βρεθείτε μαζί του μέσα στο αμάξι, προσγειώστε τον! Κάποιος πρέπει να του πει ότι το μποτιλιάρισμα που βλέπει μπροστά του δεν είναι λιβάδι με παπαρούνες.!

Πηγή / Copyright: yourtango.com
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here