Ζώδια: αναλυτικές μηνιαίες προβλέψεις Ιανουαρίου 2019

Ο πρώτος μήνας του 2019 έφτασε. Οι μηνιαίες προβλέψεις Ιανουαρίου αναλυτικά παρακάτω για κάθε ζώδιο και για όλους τους τομείς που μπορεί να σας ενδιαφέρει και να σας επηρεάζει βάσει του αστρολογικού σας χάρτη!

Κριός:

Η έκλειψη Ηλίου, θα επηρεάσει άμεσα και θα φέρει ανακατατάξεις στα εργασιακά σας. Ίσως σε αυτή τη φάση λήξουν κάποιες συμφωνίες και σημειωθεί κάποια αλλαγή επαγγελματικής στέγης.

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη μπαίνει ο ενθουσιασμός στην ζωή σας, διότι νέες γνωριμίες και άτομα μπαίνουν στην ζωή σας. Αυτό το διάστημα ίσως ταξιδέψετε για λόγους αναψυχής ή επαγγελματικούς λόγους. Δεν αποκλείεται να έρθετε σε επαφή με άτομο που να κατακτήσει την καρδιά σας.

Ταύρος:

Ο Άρης θα σας οδηγήσει ίσως σε κάποιες πρόσκαιρες δυσκολίες επαγγελματικά. Αυτό βεβαίως εξαρτάται και σε ποιόν τομέα ασχολείστε. Ίσως αν απασχολείστε σε κάποια επιχείρηση αντιμετωπίσετε κάποια πίεση λόγω φόρτο εργασίας.Μπορεί να χρειαστεί να πάρετε κάποιες αποφάσεις που μπορεί να επηρεάσουν τα μελλοντικά σας σχέδια. Μια δικαστική απόφαση ίσως παίξει το ρόλο της και πάρει θετική τροπή.

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη, η σχέση σας με τον σύντροφο σας βελτιώνεται. Το σεξουαλικό σας πάθος αναζωπυρώνεται και θα περάσετε αξέχαστες στιγμές με το αγαπημένο σας ταίρι.

Δίδυμος:

Ο Άρης στον Κριό, θα επηρεάσει τον επαγγελματικό τομέα σας και τα μελλοντικά σας σχέδια. Θα είναι μια εποχή όπου με την βοήθεια του περίγυρου θα ανακτήσετε έδαφος στον επαγγελματικό σας τομέα. Με την βοήθεια φίλων η μάλλον καλύτερα την παρέμβαση τους, θα πραγματοποιηθούν κάποια φιλόδοξα σας σχέδια.

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη,ευνοούνται όλες οι μορφές σχέσεων και επαφών. Θα έρθετε πιο κοντά σε άτομα με τα οποία έχετε ψυχρανθεί, ιδιαίτερα αν αφορά ερωτικό σύντροφο. Αυτή την περίοδο θα νιώθετε την σιγουριά να αφεθείτε και να δώσετε όλη την αγάπη και σημασία στον σύντροφο σας.

Καρκίνος:

Με την είσοδο του Άρη,οι φιλοδοξίες σας κυρίως και οι προτεραιότητες σας, θα αφορούν τα επαγγελματικά. Να γνωρίζετε όμως ότι αυτό το διάστημα θα διακατέχεστε από ένα ανεξάρτητο πνεύμα. Αυτό Θα μπορεί να αποτελεί εμπόδιο στα επαγγελματικά σας σχέδια και όνειρα.

Με την Αφροδίτη σας στο Τοξότη, υπάρχει πιθανότητα μιας ερωτικής γνωριμίας. Αυτή η γνωριμία πολύ πιθανόν να εκτυλιχτεί στον εργασιακό σας χώρο. Από αυτό το γεγονός θα βγείτε κερδισμένος διότι θα έχετε μεγάλη στήριξη. Για κάποιο διάστημα αυτή η επαφή θα έχει κρυφό χαρακτήρα προς αποφυγή σχολίων. Αλλά αναμένετε μέσα στο έτος να πάρει σοβαρή μορφή.

Λέων:

Η Έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω, σας υποβάλλει αυτή την περίοδο σε μια κινητικότητα. Να είστε προετοιμασμένοι για μια περίοδο με έντονο φόρτο εργασίας. Ο ελεύθερος σας χρόνος θα είναι αρκετά περιορισμένος και θα είστε αρκετά στρεσαρισμένοι.

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη,η διασκέδαση και ο έρωτας θα έχουν τον τελευταίο λόγο. Αυτήν την εποχή ο κύκλος γνωριμιών θα διευρυνθεί, κυρίως ο ερωτικός. Θα είναι πλέον στο χέρι σας τι θα επιλέξετε, διότι οι γνωριμίες θα είναι πολλές όπως και οι προτάσεις.

Παρθένος:

Με την είσοδο του Ερμή στον Αιγόκερω,τα επαγγελματικά σας μπαίνουν σε μια τάξη.Αυτό το διάστημα θα είστε πιο αντικειμενικοί και θα βλέπετε τα πράγματα με τετράγωνη λογική που θα αποδίδει επιτυχώς.Θα διακρίνετε τους κινδύνους και θα ξεχωρίζετε εχθρούς από συμμάχους.

Η Αφροδίτη στον Τοξότη,θα σας δώσει την ευκαιρία να εξελίξετε έναν δεσμό. Πολλοί Παρθένοι μετά από μακροχρόνια σχέση ίσως αποφασίσουν να την επισημοποιήσουν.Η επισημοποιήση δεν είναι απαραίτητο να είναι υπό μορφή ενός αρραβώνα, ή συμφώνου,ή και γάμου. Πιο πολύ θα έχει την κατεύθυνση της συμβίωσης υπό μορφής μιας συγκατοίκησης.

Ζυγός:

Με την είσοδο του Άρη στον Κριό, θα επηρεαστούν οι σχέσεις σας με τους άλλους στα επαγγελματικά.Η επαγγελματική σας καριέρα θα βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή αυτή την φάση σε συνδυασμό με τον Ερμή στον Αιγόκερω από τις 6/1/19. Ίσως βρεθείτε αντιμέτωποι με συγκρούσεις που σας προκαλούν κάποιοι συνεργάτες ή συνάδελφοι σας.

Η Αφροδίτη στον Τοξότη,θα σας δώσει την δυνατότητα να έρθετε σε επαφή με νέα πρόσωπα. Θα είστε ιδιαιτέρως δημοφιλής και πολλοί θα σας ζητούν την συντροφιά σας.

Σκορπιός:

Με την είσοδο του Άρη στον Κριό,θα επηρεαστεί κυρίως ο εργασιακός σας τομέας. Θα αναλάβετε να φέρετε εις πέρας μια ομαδική εργασία, αλλά τελικά δεν θα δεχτείτε παρατηρήσεις και υποδείξεις πάνω στην δουλειά. Θα νιώθετε βεβαίως μια νευρικότητα αυτό το διάστημα και να είστε προσεκτικοί στην κριτικοί που κάνετε προς τους συναδέλφους σας.

Η Αφροδίτη στον Τοξότη,θα σας φέρει πιο κοντά σε άτομα που επιζητείτε.Αυτή την εποχή,πολύ πιθανόν να καταφέρετε να έρθετε πιο κοντά ερωτικά με κάποιο άτομο που θεωρούσατε δύσκολο.Αυτή η περίπτωση σας έχει γίνει απωθημένο εδώ και πολύ καιρό και τώρα γίνετε πραγματικότητα.

Τοξότης:

Η Έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω,θα έχει επίδραση κυρίως στα οικονομικά σας.Ίσως σε αυτή την φάση δεχτείτε την πίεση της Έκλειψης σε θέματα που σχετίζονται με την ακίνητη σας περιουσία. Ίσως δείτε ότι το εισόδημα σας να είναι μειωμένο σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες,και αυτό να σας αναστατώσει.

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας,θα σας χαρίσει ανεβασμένη διάθεση και αυτοπεποίθηση. Όλα αυτά θα σας κάνουν ιδιαιτέρως ερωτικό και αγαπητό και όλοι θα αναζητούν τον έρωτα σας και την παρέα σας.Τα φλερτ και ο έρωτας θα αποτελούν την καθημερινότητα σας, διότι θα εκπέμπετε έναν ιδιαίτερο μαγνητισμό.

Αιγόκερος:

Η Έκλειψη Ηλίου, θα σας φέρει αντιμέτωπους με μια δυσάρεστη περίοδο για την ζωή σας. Ίσως αυτή την περίοδο λήξουν κάποιες συνεργασίες με πρόσωπο του εργασιακού σας περιβάλλον ή επαγγελματικές συμφωνίες. Θα είναι εκτεταμένες οι αλλαγές στον επαγγελματικό σας περιβάλλον αλλά όχι με διάρκεια. Γι’αυτό μην ανησυχείτε, θα επέλθει σύντομα η ρουτίνα.

Η Αφροδίτη στον Τοξότη,θα σας βοηθήσει να έχετε διαίσθηση. Είναι μια εποχή όπου θα αισθάνεστε την ανάγκη να αποσυρθείτε από το κοινωνικό σας περίγυρο. Θα έχετε ανάγκη για ηρεμία και ξεκούραση. Όσον αφορά τα αισθηματικά σας θα έχετε μια θετική εξέλιξη με άτομο από το παρελθόν.

Υδροχόος:

Με τον Δία σύμμαχο, σε συνδυασμό με τον Άρη στον Κριό,θα ευνοηθείτε επαγγελματικά. Θα είναι ένα διάστημα,όπου οι ευκαιρίες να αναδειχθείτε επαγγελματικά θα είναι πολλές. Θα σας δοθούν πολλές πρωτοβουλίες να αναλάβετε διάφορα εγχειρήματα. Όλα αυτά θα τα διεκπεραιώσετε με μεγάλη επιτυχία.

Η Αφροδίτη στον Τοξότη,θα σας υπενθυμίσει,ότι ήρθε επιτέλους η εποχή όπου πρέπει να περάσετε καλά. Με την βοήθεια των φίλων σας θα έρθετε σε επαφή με άτομο,που θα προκαλέσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Επίσης θα είναι μια εποχή όπου θα πρέπει να επαναπροσδιοριστεί η σχέση σας με τον σύντροφο σας.

Ιχθύς:

Η Έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω, θα επηρεάσει κυρίως τον κοινωνικό σας τομέα. Τώρα όσον αφορά τις κοινωνικές σας επαφές και ιδιαίτερα τους φίλους σας ίσως βρεθείτε προ εκπλήξεων. Μία δυσάρεστη αποκάλυψη για κάποιον φίλο σας σε σχέση με εσάς θα σας δυσαρεστήσει. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να αναγκαστείτε να διακόψετε τις σχέσεις μαζί του.

Η Αφροδίτη στον Τοξότη,θα επηρεάσει τα προσωπικά σας. Όσον αφορά τα αισθηματικά σας, μια γνωριμία ίσως προκύψει στον εργασιακό σας χώρο και θα ενθουσιαστείτε. Το άτομο αυτό θα σας βοηθήσει ιδιαιτέρως στην προσπάθεια σας για επαγγελματική αναγνώριση και με το παραπάνω.


Πηγή / Copyright: yourtango.com
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here