Ζώδια: αισθηματικές προβλέψεις για τον Δεκέμβριο!

Ο Δεκέμβριος είναι εδώ και τα ζώδια μίλησαν! Πάμε να δούμε τις αισθηματικές προβλέψεις για τον μήνα που μόλις ξεκίνησε, τον μήνα των γιορτών και το πως θα είναι για το κάθε ζώδιο χωριστά!

ΚΡΙΟΣ

Εσύ που έχεις σχέση αυτόν τον μήνα θα έχεις αρκετές όμορφες στιγμές με το ταίρι σου. Θα έχεις την ευκαιρία να μιλήσεις ανοιχτά με το ταίρι σου και να συζητήσεις σε βάθος πράγματα που σε είχαν προβληματίσει και σε είχαν πικράνει. Όλα θα προχωρήσουν με τις καλύτερες δυνατές προοπτικές αρκεί να αφήσεις τα συναισθήματά σου να εκφραστούν ελεύθερα. Εσύ που πάλι είσαι μόνος και ψάχνεις το ταίρι που έχεις στο μυαλό σου και περιμένεις να νιώσεις αυτή τη δυνατή συγκίνηση που θα σε ταρακουνήσει, θα δεις ότι πολύ σύντομα θα ικανοποιηθούν τις επιθυμίες σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Στα αισθηματικά σου εσύ που είσαι σε σχέση θα νιώσεις θετική αύρα και πλανητική εύνοια αφού μέσα στον μήνα θα έρθεις ακόμα πιο κοντά στο ταίρι σου. Η αγάπη και η κατανόηση σας κάνει και τους δυο να ζείτε πολύ όμορφα και να αναζητάτε τη συντροφικότητα. Ένα μικρό ταξίδι θα σε κάνει να νιώσεις ακόμα πιο όμορφα και θα δώσει την ευκαιρία να αποδράσεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Εσύ που είσαι μόνος, αυτό το διάστημα θα συναντήσεις ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό πρόσωπο που θα σε συγκλονίσει με την πρώτη ματιά!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αυτό το μήνα η ερωτική σου αύρα για σένα που είσαι σε σχέση θα είναι στο ζενίθ της δοτικότητας, καθώς θα μοιραστείς με το ταίρι σου πολλές τρυφερές και ζεστές στιγμές. Η αναστάτωση του προηγούμενου μήνα και τα ξεκαθαρίσματα των συναισθημάτων σας σε έχουν φέρει ακόμα πιο κοντά στο πρόσωπο που έχεις δίπλα σου. Εσύ που ακόμα είσαι μόνος δε θα είσαι για πολύ, καθώς στις εξόδους σου με τους φίλους σου θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτόν τον μήνα η σχέση σου θα είναι γεμάτη από τρυφερές και ζεστές στιγμές, θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις ακόμα πιο κοντά στο ταίρι σου, το οποίο θα σε ξαφνιάσει με μια έκπληξη που θα σου κάνει. Η προοπτική ενός ταξιδιού θα είναι ένα υπέροχο δώρο για να αποδράσετε από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα και να ανανεώσετε τη σχέση σας. Εσύ πάλι που είσαι μόνος και απολαμβάνεις τη μοναξιά σου, μάλλον ήρθε ο καιρός να σε ταρακουνήσει η παρουσία του έρωτα στη ζωή σου και μην νομίζεις πως θα γλιτώσεις, αφού ο έρωτας που έρχεται θα σε κατακτήσει σε όλα τα επίπεδα.

ΛΕΩΝ

Εσύ που είσαι σε σχέση θα προκύψει πιθανόν ένα θέμα που θα σε βάλει σε σκέψεις και θα αναθεωρήσεις πολλά από αυτά που είχες δεδομένα το προηγούμενο διάστημα. Θα θελήσεις να δώσεις λύσεις σε θέματα που σε προβληματίζουν κι ίσως πάρεις οριστικές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σου, είσαι αποφασισμένος να πετάξεις κάθε σκέψη που σκιάζει τα συναισθήματά σου και να κάνεις μια νέα αρχή με το ταίρι σου. Εσύ που είσαι μόνος, δεν φαίνεται να περνάς κι άσχημα καθώς τα φλερτ που θα προκύψουν την περίοδο των γιορτών θα χτυπήσουν κόκκινο και θα σε γοητεύουν πολύ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σχέση σου αυτόν το μήνα είναι αρκετά ικανοποιητική και σου προσδίδει ασφάλεια και ηρεμία. Ωστόσο μέσα σου νιώθεις πως θες μια ανανέωση και αλλαγή αφού ένα ταξίδι την περίοδο των γιορτών θα σε φέρει ακόμα πιο κοντά στο ταίρι σου. Εσύ πάλι που είσαι μόνος αυτή την περίοδο, αν και αρκετές φορές σκέφτεσαι πως θα ήθελες να είσαι σε μια σχέση, να νιώθεις την ύπαρξη ενός ανθρώπου που σε νοιάζεται και σε αγαπά πλάι σου, πολύ σύντομα θα δεις ότι ένας νέος έρωτας εισβάλει στη ζωή σου.

ΖΥΓΟΣ

Στα αισθηματικά σου εσύ που είσαι σε σχέση όλα φαίνονται να είναι σε καλό δρόμο, καθώς η επικοινωνία με το ταίρι σου έχει βελτιωθεί κατά πολύ. Θα περάσεις πολύ όμορφα με το ταίρι σου, στιγμές ζεστές και τρυφερές θα φέρουν ακόμα πιο κοντά τον έναν στον άλλον. Εσύ που είσαι μόνος και ψάχνεις να βρεις το πρόσωπο που θα κλέψει την καρδιά σου, να είσαι σίγουρος ότι τα καλύτερα έρχονται! Ένα πρόσωπο από το παρελθόν θα σε αναστατώσει και θα σε κάνει να νιώσεις πολύ όμορφα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσύ που είσαι σε σχέση αυτόν τον μήνα θα είναι γεμάτη από στιγμές ζεστασιάς και τρυφερότητας. Το ταίρι σου θα σου αποδείξει την τεράστια αγάπη κι αφοσίωση που σου έχει. Η δεκτικότητα σου και ο θετικός χαρακτήρας σου έχουν κάνει το ταίρι σου να πιστεύει πολύ στη σχέση σας ώστε να σκεφτείς πολύ σοβαρά την προοπτική ενός επόμενου βήματος, ίσως μια πιο επίσημη παρουσίαση της σχέσης σου να πλησιάζει. Προχώρα στα όνειρα που έχεις για το μέλλον σας. Εσύ που είσαι μόνος μην αγχώνεσαι, γιατί πολύ σύντομα θα έρθει το ταίρι που αναζητάς στη ζωή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εσύ που είσαι σε σχέση προσπερνώντας τις δυσκολίες του παρελθόντος θα έχεις την ευκαιρία να τολμήσεις με το ταίρι σου να κάνεις βήματα που θα σας φέρουν ακόμα πιο κοντά και να σας ενώσουν πιο ουσιαστικά στη ζωή, αναστολές και φοβίες έχουν πια υποχωρήσει και η σχέση σας πατάει σε γερά θεμέλια. Εσύ που δεν έχεις ακόμα σχέση μην απογοητεύεσαι, πολύ σύντομα θα φυσήξει έρωτας και θα σε κυριεύσει, καλώς να τον δεχτείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σχέση σου τον φετινό Δεκέμβριο θα σε προβληματίσει αρκετά, θα νιώσεις την ανάγκη να μοιραστείς με το ταίρι σου πολλά από αυτά που νιώθεις κι αισθάνεσαι. Θα μοιραστείς φοβίες ή κι προβληματισμούς σου τις οποίες με το ταίρι σου θα τις ξεπεράσετε με την αγάπη που σας διακατέχει. Εσύ που είσαι μόνος πολύ σύντομα θα εμφανιστεί στη ζωή σου το άτομο που περιμένεις εδώ και καιρό, στο μεταξύ απόλαυσε τις εξόδους με φίλους και γέμισε από την ηρεμία και τη χαλάρωση που σου προσφέρει η παρέα σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εσύ που είσαι σε σχέση, θα χρειαστεί να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στα λόγια και τις κινήσεις σου απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και βιώνεις μαζί του στιγμές αγάπης και στοργής. Η σκέψη να κάνεις ένα σύντομο ταξίδι με το ταίρι σου είναι πολύ καλή για να την υλοποιήσεις την περίοδο των γιορτών. Εσύ πάλι που ψάχνεις ανάμεσα στο πλήθος το πρόσωπο που θα σε συγκινήσει, πολύ σύντομα θα το συναντήσεις!

ΙΧΘΥΣ

Η σχέση σου αν και έχει περάσει αρκετές δυσκολίες, η απόσταση που υπάρχει μερικές φορές σε φέρνει σε απόγνωση, μα η δύναμη της αγάπης σου είναι τόσο μεγάλη που όλα τα εμπόδια που μπαίνουν ανάμεσά σας θα τα υπερπηδήσετε και γρήγορα θα δείτε την πορεία της σχέσης σας και του κοινού σας μέλλοντος να σας χαμογελά. Εσύ που δεν έχεις σχέση φαίνεται πως περνάς όμορφα αφού απολαμβάνεις εξόδους με φίλους και παρέες που θα σε ξεκουράσουν και θα σε χαλαρώσουν.


Πηγή / Copyright: yourtango.com
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here