Εύκολη συνταγή για λαχταριστά scrambled eggs με μανιτάρια
Τα αυγά αποτελούν την ιδανική επιλογή πρωινού αφού προσφέρουν ευχαρίστηση, ενέργεια αλλά και τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για να ξεκινήσουμε την ημέρα μας. Γιαυτό και εμείς σήμερα σας παρουσιάζουμε την πιο εύκολη, γρήγορη αλλά και νόστιμη συνταγή για scrambled eggs με μανιτάρια που έχετε φάει!
Πάρτε λοιπόν χαρτί και στυλό και σημειώστε τα υλικά και την εκτέλεση της συνταγής μας για scrambled eggs με μανιτάρια και φτιάξτε την το επόμενο κιόλας πρωινό! Η γεύση της θα καλύψει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους!
Υλικά για 4 άτομα:
- 6 αβγά
- 2 φλυτζάνια (400 γραμμάρια) άγρια μανιτάρια τεμαχισμένα
- 2-3 κουταλιές φρέσκο γάλα
- 1/2 φλυτζάνι λευκό κρασί
- 2 κουταλιές ψιλοκομμένο σχοινόπρασο
- 1-2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένο (προαιρετικό)
- αλάτι
- πιπέρι
- 2 κουταλιές ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Σε μέτρια προς ζεστή εστία βάλτε το τηγάνι να ζεσταθεί και προσθέστε το ελαιόλαδο. Προσθέστε τα μανιτάρια και ανακατέψτε μέχρι να βγάλουν λίγα υγρά. Προσθέστε το σκόρδο και συνεχίστε το ψήσιμο για ακόμα 5 λεπτά.
Προσθέστε το κρασί και αφού μειωθεί στο μισό, περίπου 5 λεπτά βάλτε μέσα στο τηγάνι και το σχοινόπρασο. Σε ένα ξεχωριστό δοχείο σπάστε μέσα τα αβγά, προσθέστε το γάλα, αλάτι, πιπέρι και ανακατέψτε. Προσθέστε το μείγμα στο τηγάνι με τα μανιτάρια.
Ανακατεύετε συχνά να μην κολλήσει και να δημιουργηθεί το scrambled eggs, περίπου 3-4 λεπτά. Καλή επιτυχία!
Πηγή / Copyright: tasteofhome.com
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr