Εταιρία με γυμνές καθαρίστριες απορρίπτει νέες και αδύνατες υποψήφιες!

Μια πολύ γνωστή εταιρία καθαρισμού στην Μεγάλη Βρετανία, η Naturist Cleaners, αναζητεί νέες καθαρίστριες. Μόνο που οι υποψήφιες πρέπει να τηρούν συγκεκριμένα πρότυπα τα οποία δεν έχουν να κάνουν με την προϋπηρεσία ή με την φύση της εργασίας αλλά με την ηλικία τους και με κορμί τους!

Η εταιρία αυτή λοιπόν απορρίπτει υποψήφιες καθαρίστριες όταν είναι πολύ νέες και αδύνατες, και ο λόγος είναι οι πελάτες της, οι οποίοι προτιμούν τις γυμνές γυναίκες που θα καθαρίζουν τους χώρους τους να είναι πιο..γεματούλες και μεσήλικες!

Με περισσότερες από 300 γυμνές καθαρίστριες στο δυναμικό της η Naturist Cleaners, καθαρίζει επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους σε όλη την Αγγλία.Ο πελάτης έχει την επιλογή να επιλέξει μεταξύ γυναίκας ή άντρα, την ηλικία αλλά και το μέγεθός της, αλλά οι πιο «γεμάτες» είναι και οι πιο δημοφιλείς!

Με κόστος από 35 ως 45 λίρες και με αυστηρή πολιτική από την εταιρία του να μην αγγίζουν τις εργαζόμενες, η εταιρία είναι μια από τις πιο γνωστές στον χώρο, παρά τον μόλις ένα χρόνο λειτουργίας της.Η διευθύντρια και ιδρύτρια της εταιρίας, Laura Smith, είπε μεταξύ άλλων:

«Είμαστε σαν οργανισμός. Έχουμε εργαζομένους σε όλη την χώρα. Συνολικά, έχουμε 300 εργαζομένους που καθαρίζουν γuμνοί και ανταποκρίνονται σε όλες τις προτιμήσεις του πελάτη μας.Οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μας ποικίλουν. Δεν είναι μόνο άντρες. Έχουμε και γυναίκες πελάτες που ζητάνε άντρες για να τους καθαρίσουν.
Έπρεπε να απορρίψουμε αρκετοί ανθρώπους, γιατί οι πελάτες μας προτιμούν πιο έμπειρες γυναίκες με πιο γεμάτους σωματότυπους. Θέλουν γυναίκες που να δείχνουν ότι έχουν εμπειρία στο καθάρισμα.»

Πηγή / Copyright: dailymail.co.uk
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here