Επική απάντηση μαθητή σε άσκηση σχετικά με τον Αχιλλέα και τον Αγαμέμνονα!

Κατά διαστήματα βγαίνουν στην φόρα και συγκεκριμένα στο διαδίκτυο, πολλά «μαργαριτάρια» μαθητών δημοτικού και όχι μόνο είτε σε ασκήσεις είτε σε εκθέσεις τους!

Ένα απίστευτο τέτοιο περιστατικό ερχόμαστε σήμερα να σας παρουσιάσουμε. Ένας μικρός μαθητής δημοτικού έδωσε μια επική απάντηση σχετικά με το τι συζήτησαν ο Αχιλλέας και ο Αγαμέμνονας, όταν ο Αγαμέμνονας διεκδίκησε κατά την διάρκεια του Τρωικού Πολέμου την σκλάβα του Αχιλλέα, την Βρισηίδα.

Η ιστορία θέλει τον Αγαμέμνονα να διεκδικεί την Βρισηίδα από τον Αχιλλέα για να αντικαταστήσει την Χρυσηίδα, τη δική του σκλάβα, την οποία αναγκάστηκε να επιστρέψει στον πατέρα της Χρύση, τον ιερέα του Απόλλωνα.

Ο πιτσιρικάς πρωταγωνιστής της δικής μας ιστορίας προσπάθησε όλα τα παραπάνω να τα εξηγήσει με έναν απλό και δικό του τρόπο! Η απάντηση του εμφανίστηκε προ ολίγων ημερών στο twitter από μια χρήστη του ιστότοπου και αμέσως έγινε viral!

Ο μικρούλης είναι μαθητής δημοτικού και όπως μας λέει η ίδια αλλά και μπορούμε να διαπιστώσουμε και μόνοι μας, έχει ομολογουμένως μπόλικη φαντασία που άλλωστε είναι και το ζητούμενο της άσκησης του !Στο φύλλο των εργασιών του διακρίνουμε την ερώτηση της δασκάλας του :

«Ο Αχιλλέας και ο Αγαμέμνονας μαλώνουν. Φαντάζομαι και γράφω τι θα μπορούσε να λέει ο ένας στον άλλο…»

Η απάντηση του μικρού θα σας κάνει να γελάσετε και να θαυμάσετε την φαντασία του!Ο μικρός μας φίλος έγραψε ότι ο Αχιλλέας είπε στον Αγαμέμνονα  «αυτή είναι η γυναίκα μου.» και ο Αγαμέμνονας του απάντησε: » Άι παράτα μας.»


Πηγή / Copyright: Hashtagnews.gr
Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here