Διαφημιστικά είδη με εκτύπωση | Energy Print

Η γκάμα των διαφημιστικών ειδών είναι τεράστια.Μπλούζες, αναπτήρες, καπέλα, στυλό, ρούχα εργασίας, ατζέντες,ημερολόγια, μπρελόκ, τσάντες πλάτης,ποδιές, κορδόνια,μαγνητάκια,τσάντες χειρός και πολλά ακόμα, τα οποία ένας επαγγελματίας μπορεί να χρησιμοποιήσει ως επιχειρηματικό δώρο ή και για τους συνεργάτες του.

Η εταιρία Energy Print σας παρέχει πρωτότυπες ιδέες σε διαφημιστικά είδη, τα οποία μπορείτε να επιλέξετε και να εκτυπώσετε πάνω τους το λογότυπο σας ή το design που θα σας αντιπροσωπεύει μέσα από μια μεγάλη ποικιλία, σε πολύ καλή ποιότητα και ανταγωνιστικό κόστος!

Είτε επιλέξετε το κέντημα είτε την μεταξοτυπία είτε στάμπα για την εκτύπωση στα διαφημιστικά είδη σας, η Energy Print σας υπόσχεται εγγυημένο αποτέλεσμα! Δεν είναι λίγοι άλλωστε οι επιχειρηματίες του νομού και όχι μόνο που έχουν εμπιστευθεί στα χέρια των συνεργατών της, τον σχεδιασμό και εκτύπωση των διαφημιστικών τους ειδών.

Στην εκτύπωση με στάμπα ή με μεταξοτυπία χρησιμοποιούνται μελάνια που εξασφαλίζουν απαλή υφή και μέγιστη αντοχή στο πλύσιμο της, ενώ στο κέντημα οι κεντητικές μηχανές αποτυπώνουν με μεγάλη ακρίβεια και ξεκάθαρους χρωματισμούς το λογότυπο σας, σε όποιο σημείο και να επιλέξετε να τοποθετηθεί!

Αν ψάχνετε λοιπόν συνέπεια, ποιότητα, αποτελεσματική ομαδική εργασία, ανταγωνιστικές τιμές και άψογες εκτυπώσεις στα διαφημιστικά σας είδη, μην διστάσετε να έρθετε στην Energy Print!

Στοιχεία επικοινωνίας:
Γιάννη Δήμου 23 με Καζαντζάκη | Βόλος
2421072474 | 2421072464 | 6983723258
Facebook: Energy Print
www.energyprint.gr

Πηγή / Copyright: Hashtagnews.gr
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here