Διασώστης σώζει τη ζωή πληγωμένου σκύλου στην άκρη αυτοκινητόδρομου.

Οι διασώστες ζώων καθημερινά σώζουν τις ζωές πολλών ζώων, είτε είναι εγκαταλελημένα, είτε παραμελημένα από τους ιδιοκτήτες τους, είτε είναι κακοποιημένα και σε αυτή την περίπτωση πολλά αρνούνται τη βοήθεια των διασωστών.

Πολλά είναι εκείνα τα ζώα, και ιδίως σκύλοι, οι οποίο ζούνε όλη τους τη ζωή στο δρόμο ως αδέσποτα για αυτό και δεν συνεργάζονται εύκολα με τους ανθρώπους.Όταν η Υπηρεσία Βοηθείας Ζώων στην Ινδία αντίκρισε αυτό το πληγωμένο σκυλί σε αυτοκινητόδρομο ήξερε πολύ καλά τι έπρεπε να κάνει.

Ο σκύλος ο οποίος ήταν εξουθενωμένος και δεν μπορούσε να συνεχίσει να περπατάει , ξάπλωσε στην άκρη του αυτοκινητόδρομου από όπου περνούσαν εκατοντάδες αυτοκίνητα με κίνδυνο της ζωής του.

Για καλή του τύχη, “έπεσε” πάνω του υπάλληλος της Υπηρεσίας Ζώων, ο οποίος μόλις τον αντίκρισε σταμάτησε και άρχισε να τον ταΐζει. Παρατήρησε αμέσως ότι το δεξί αυτί του σκύλου είχε σοβαρή μόλυνση. Το εσωτερικό του αυτιού του ήταν γεμάτο σκουλήκια και του πήρε πολύ καιρό για να αναρρώσει από αυτή τη μόλυνση. Παρακολούθησε το παρακάτω βίντεο με την ιστορία της διάσωσης του.

Οι διασώστες που τον περιποιήθηκαν τον ονόμασαν Hernest, και τώρα πια ζει πολύ ευτυχισμένος και υγιής. Ας ευχηθούμε ο Hernest, και άλλα παρόμοια περιστατικά ζώων θα έχουν την ίδια ευτυχή κατάληξη!

 

 


Πηγή / Copyright: viralnova.com
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here