Διέρρευσε Screenshot από το νέο Assassin’s Creed

 

 

 

 

Μια εικόνα, που είδε το φως του ίντερνετ πριν από λίγες ώρες, φαίνεται τελικά να είναι και το πρώτο screenshot του νέου παιχνιδιού της σειράς Assassin’s Creed.

Assassin's Creed

Η εικόνα αρχικά βρέθηκε στο Reddit (και ύστερα επιβεβαιώθηκε ως αυθεντική από “τρεις διαφορετικές πηγές του Eurogamer”), ενώ μέσω αυτής συμπεραίνουμε, ότι θα έχουμε μια επιστροφή στα πλήρως ελεγχόμενα πλοία, ένα άκρως επιτυχημένο feature στο αγαπημένο Assassin’s Creed 4: Black Flag και στο Assassin’s Creed: Rogue.

Εκ πρώτης όψεως, η εικόνα δεν επαληθεύει επακριβώς το έντονα φημολογούμενο αιγυπτιακό θέμα, η αισθητική δεν ταιριάζει και τόσο, ενώ το κείμενο του quest βάζει περισσότερο λάδι στη φωτιά: “Ακολούθησε τη Shadya στη βίλα της Khenut”. Η Khenut ήταν όντως μια Αιγύπτια βασίλισσα, η οποία βασίλευσε κατά το 2375-2345 π.Χ. Επίσης, σε μία αποστολή θα χρειαστεί να “τρυπίσετε” έναν κροκόδειλο.

Αναμένουμε να δούμε, εάν θα γίνει φέτος η κυκλοφορία του επόμενου παιχνιδιού Assassin’s Creed, καθώς ο βαθμός των λεπτομερειών στην παραπάνω εικόνα, αφήνει να καταλάβουμε, ότι το παιχνίδια έχει προχωρήσει αρκετά στην ανάπτυξη του.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Πηγή / Copyright: IGN
Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here