Δίκτυο παιδεραστών κακοποίησε περισσότερα από 1.000 παιδιά στην Αγγλία!

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις της βρετανικής εφημερίδας Sunday Mirror, σύμφωνα με την οποία ένα οργανωμένο δίκτυο παιδεραστών στην κεντρική Αγγλία κακοποίησε περισσότερα από 1000 κορίτσια τα τελευταία 40 χρόνια..

Το συγκεκριμένο δίκτυο παιδεραστών ήταν πολύ καλά οργανωμένο.Στα πλαίσια της δράσης του χειρότερου δικτύου της Μεγάλης Βρετανίας, τα μικρά κοριτσάκια παρασύρονταν από τις οικογένειές τους με δολώματα, κατόπιν τα νάρκωναν, τα χτυπούσαν και τα βίαζαν!

Μια από τις μεγαλύτερες δικηγόρους της Βρετανίας,η Lucy Alaan, θεωρώντας ότι τα ευρήματα της εφημερίδας για τη δράση των συγκεκριμένων παιδεραστών ήταν εξαιρετικά σοβαρά και σοκαριστικά ζήτησε από τις Αρχές να διεξαχθεί δημόσια έρευνα.

Η ίδια σε ανάρτηση της στο προσωπικό της ιστολόγιο, έγραψε μεταξύ άλλων για την συγκεκριμένη υπόθεση:

«Θα θέσω το θέμα ενώπιον των Υπουργών στο Κοινοβούλιο και θα χρησιμοποιήσω κάθε πιθανό τρόπο για να διασφαλίσω ότι τα γεγονότα θα γίνουν γνωστά σε όλους!»

Το αξιοπερίεργο της όλης υπόθεσης είναι ότι ενώ κοινωνικές υπηρεσίες, δάσκαλοι και εργαζόμενοι στον τομέα της ψυχικής υγείας γνώριζαν για την υπόθεση, κανείς τους δεν ενημέρωσε την αστυνομία!

Η αστυνομία από την πλευρά της επισήμανε ότι ναι μεν οι κατηγορίες για το δίκτυο των παιδεραστών είναι πολύ σοβαρές και θα ληφθούν υπόψιν από την άλλη δεν είναι καινούργιες και πολλές στηρίζονται σε επιχείρηση της αστυνομίας για την σύλληψη τους από το 2013.

Ο υπαρχηγός της αστυνομίας του West Mercia, Martin Evans δήλωσε ότι είναι σίγουρα από τις πιο περίπλοκες και κρίσιμης σημασίας έρευνες σχετικά με αποπλάνηση παιδιών που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια.

Μέχρι στιγμής κανένα από τα θύματα των συγκεκριμένων παιδεραστών δεν έχει βγει να μιλήσει ανοιχτά για την δράση τους, πλην ενός 14χρονου κοριτσιού η οποία ανάφερε στις δηλώσεις της ότι την εκφόβιζαν να μην μιλήσει και ότι αν το έκανε θα άρπαζαν τις μικρότερες αδελφές της και θα έλεγαν στη μητέρα της ότι ήταν ιερόδουλη.


Πηγή / Copyright: mirror.co.uk
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here