Δίδυμα παντρεύτηκαν γιατί οι γονείς θεωρούν ότι σε προηγούμενη ζωή ήταν..εραστές!

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγες μέρες στην Ταϊλάνδη: δύο μικρά δίδυμα παιδάκια παντρεύτηκαν επειδή οι γονείς τους θεωρούν ότι σε προηγούμενη ζωή τους υπήρξαν εραστές και έπρεπε να ενωθούν και πάλι σε αυτή τη ζωή!

Οι εξάχρονοι Guitar και Kiwi είναι τα παιδιά του 31χρονου Amornsan Sunthorn Malirat και της 30χρονης Phacharaporn. Τα παιδιά μεγαλώνουν στην επαρχία Samut Prakan βόρεια της Μπανγκόγκ στην Ταϊλάνδη και είναι Βουδιστές.

Σε μια μεγαλοπρεπή βουδιστική τελετή που έγινε στο σπίτι της οικογένειας, οι γονείς, φίλοι, συγγενείς και γείτονες παραβρέθηκαν και γιόρτασαν μαζί τους. Στη διάρκεια της τελετής ο Guitar κλήθηκε να περάσει από εννέα «πύλες» πριν συναντήσει την νύφη του. Στη συνέχεια έπρεπε να πληρώσει 200.000 baht σε μετρητά και χρυσό αξίας περίπου 1.000 δολαρίων πριν παντρευτεί την Kiwi.

Οι βουδιστές πιστεύουν πως όταν τα δίδυμα είναι διαφορετικά φύλου έχουν «κάρμα» από σχέσεις σε μια προηγούμενη ζωή οπότε γεννήθηκαν ξανά μαζί, επειδή το «χρέος» τους δεν έχει τακτοποιηθεί. Σύμφωνα με αυτήν την δοξασία, αν δεν παντρευτούν το συντομότερο δυνατόν όταν μεγαλώσουν αρκετά, τότε θα έχουν κακοτυχία στο μέλλον.

Σε δηλώσεις του ο Amornsan, ο πατέρας των παιδιών μεταξύ άλλων είπε:

“Ο λόγος για τον γάμο είναι επειδή πιστεύουμε πως τα δυο τους υπήρξαν ζευγάρι σε μια προηγούμενη ζωή. Είναι κάτι που έχουμε κληρονομήσει από τους αρχαίους προγόνους μας. Πρέπει να κάνουμε ένα γάμο για τα δίδυμα ως λύση σε όλα τα προβλήματα που είχαν πριν ξαναγεννηθούν. Αν παντρευτούν, θα έχουν υγεία και καλοτυχία στην ζωή τους.”

Να σημειωθεί πως παρόλο που τα δυο αδέρφια θεωρούνται παντρεμένα σύμφωνα με την παράδοση, η τελετή δεν τα δεσμεύει νομικά, οπότε θα μπορέσουν μελλοντικά να αναζητήσουν τους συντρόφους τους.


Πηγή / Copyright: thesun.com
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here