Γονίδης, Δάντης, και άλλοι καλλιτέχνες ενώνονται για τους πληγέντες της Αττικής.

Ένα καινούργιο Χριστουγεννιάτικο τραγούδι, τα έσοδα του οποίου, από τα ψηφιακά downloads, θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στους πληγέντες της Δυτικής Αττικής.

Με σύνθημα τους ” Η μουσική ενώνει “, η δισκογραφική εταιρία “Sonar Music” πήρε την πρωτοβουλία και κάλεσε 8 μεγάλους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής, να ερμηνεύσουν το συγκεκριμένο τραγούδι και τα έσοδα από τα ψηφιακά downloads του οποίου θα δοθούν στους πληγέντες της Δυτικής Αττικής.

Το τραγούδι με τίτλο ” Ήρθανε Χριστούγεννα”, σε στίχους και μουσική του  Βασίλη Δήμα,και ενορχήστρωση Ανδρέα Γιατράκου και Κων/νου Παντζή, κυκλοφορεί εδώ και λίγες ημέρες και κάθε κατέβασμα i-tunes – spotify κοστίζει 0,99 λεπτά, τα οποία πηγαίνουν απευθείας στον Δήμο Μάνδρας και εκείνοι θα τα διαθέτουν στους πληγέντες.

Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν είναι οι: Σταμάτης Γονίδης, Χρήστος Δάντης, Διονύσης Σχοινάς, Χρήστος Μενιδιάτης, Ηλίας Βρεττός, Stan, Βασίλης Δήμας και Γιώργος Λιανός.

Η Sonar Music στα πλαίσια των δράσεων που οργανώνει θα τελέσει και μια μεγάλη συναυλία με αυτούς τους καλλιτέχνες στα τέλη Ιανουαρίου, τα έσοδα από την οποία και πάλι θα διατεθούν στους πληγέντες.

Ακούστε το τραγούδι  ” Ήρθανε Χριστούγεννα” παρακάτω:


Πηγή / Copyright: Hashtagnews.gr
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here