Βασικές αρχές για το πως να καταλάβετε ότι το μαξιλάρι σας θέλει άλλαγμα

Έχεις πάψει να απολαμβάνεις έναν ποιοτικό και ξεκούραστο ύπνο και αναρωτιέσαι γιατί; Το μαξιλάρι σου μπορεί να είναι ο λόγος! Ένα μαξιλάρι που βρίσκεται σε καλή κατάσταση αποτελεί έναν από τους βασικούς παράγοντες για έναν απολαυστικό ύπνο και το αντίθετο υποδηλώνει την ανάγκη για αλλαγή του!

Το πόσο θα αντέξει προτού προβείς σε αντικατάσταση του εξαρτάται από διάφορους λόγους. Ένας από τους πιο βασικούς τρόπους να καταλάβεις ότι το μαξιλάρι σου χρειάζεται αλλαγή είναι με το χτύπημα του χεριού.  Αν το χτυπήσετε με το χέρι σας και αυτό αργήσει να επανέλθει στην προ χτυπήματος κατάσταση αυτό είναι ξεκάθαρα ο λόγος να το πετάξετε και να πάτε για άλλο!

Ένας άλλος τρόπος για να καταλάβετε αν το μαξιλάρι σας χρειάζεται αλλαγή είναι ο εξής: Διπλώστε το στη μέση και δείτε αν αυτό θα επιστρέψει γρήγορα στην αρχική του κατάσταση. Αν μείνει διπλωμένο τότε σίγουρα χρειάζεται αλλαγή.

Αν έχεις αρχίσει να νιώθεις πονοκεφάλους, να έχεις φαγούρα στο πρόσωπο ακόμα και στο σώμα, τότε εκείνο πιθανόν να.. έχει βάλει το χεράκι του! όλοι μας καθαρίζουμε την μαξιλαροθήκη μας, αλλά σπάνια πλένουμε και απολυμαίνουμε το ίδιο το μαξιλάρι μας, γεγονός που οδηγεί πολλές φορές σε αλλεργικές αντιδράσεις του οργανισμού μας από τα ακάρεα και τα άλλα μικρόβια και μικροοργανισμούς που το έχουν κάνει σπίτι τους!


Πηγή / Copyright: menshealth.com
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here