Βίασαν και αποκεφάλισαν 15χρονη σε σατανιστική τελετή στην Ουκρανία

Η Alisa Onyshchuk είναι η 15χρονη μαθήτρια από την Ουκρανία η οποία βιάστηκε και δολοφονήθηκε με άγριο τρόπο καθώς πήγαινε στο σχολείο της. Όπως όλα μαρτυρούν η Alisa υπήρξε το κεντρικό πρόσωπο σε σατανιστική τελετή.

Η άτυχη μαθήτρια σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, στραγγαλίστηκε μέχρι θανάτου στο χωριό Babai της νοτιοδυτικής Ουκρανίας, ενώ η σορός της βρέθηκε στο δάσος περικυκλωμένη από σατανιστικά σύμβολα και από δύο αποκεφαλισμένους κόκορες.

Η Alisa, την ημέρα της δολοφονίας της, έφυγε από το σπίτι της πολύ νωρίς για να προλάβει το τρένο που έπαιρνε καθημερινά προκειμένου να πάει στο σχολείο της στην πόλη Kharkiv. Προκειμένου να κερδίζει χρόνο χρησιμοποιούσε ένα μονοπάτι μέσα από το δάσος της περιοχής.

Λίγες ώρες μετά την πρωινή της αποχώρηση από το σπίτι, η μαμά της Viktoria χρησιμοποίησε το ίδιο μονοπάτι και ήταν εκείνη που εντόπισε το παπούτσι του παιδιού της. Τρομοκρατημένη κάλεσε στο σχολείο του παιδιού της όπου και πληροφορήθηκε ότι η Alisa δεν είχε πάει.

Πήρε το παπούτσι του παιδιού της, μπήκε στο τρένο και πήγε στην πόλη Kharkiv και κατευθύνθηκε στο σχολείο όπου εκεί όποιον και να ρώτησε δεν είχε νέα της Alisa. Αμέσως πήγε στην αστυνομία όπου και δήλωσε την εξαφάνιση της.

Την επόμενη μέρα το πρωί το πτώμα της άτυχης 15χρονης εντοπίστηκε μετά από έρευνα της αστυνομίας και πλήθους εθελοντών σε ένα ξέφωτο του δάσους, περιτριγυρισμένο από σατανιστικά σύμβολα, αποκεφαλισμένο και με εμφανή τα σημάδια του βιασμού της.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια σύλληψη αλλά η αστυνομία αναζητά έναν άντρα 35 ως 45 ετών ο οποίος εθεάθη κοντά στο σταθμό του τρένου λίγο πριν εξαφανιστεί το θύμα, σκίτσο του οποίου δόθηκε στην δημοσιότητα.


Πηγή / Copyright: mirror.co.uk
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here