Αυτοκτονία κρατουμένου στο αστυνομικό τμήμα των Τρικάλων

Η είδηση για την αυτοκτονία ενός κρατουμένου μέσα στο κρατητήριο του αστυνομικού τμήματος των Τρικάλων κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, όταν και έγινε γνωστό πως κρατούμενος έβαλε τέλος στην ζωή του με..ένα ρολόι!

Ο 58χρονος κρατούμενος είχε συλληφθεί την περασμένη Πέμπτη για υπόθεση αρχαιοκαπηλίας, κατοχής ναρκωτικών ουσιών και πλαστών χαρτονομισμάτων. Αυτές τις μέρες κρατούνταν στα κρατητήρια του Α.Τ των Τρικάλων, μέχρι και σήμερα το πρωί όταν και θα παρουσιαζόταν στον ανακριτή για να απολογηθεί.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, στις 11:30 το πρωί της Κυριακής , ο 58χρονος κρατούμενος ελληνικής καταγωγής, έσπασε το τζάμι του ρολογιού χειρός που φορούσε και επιχείρησε να αυτοτραυματιστεί, ενώ στη συνέχεια χρησιμοποίησε την μεταλλική καδένα του ρολογιού και έκοψε την καρωτίδα του.

Οι αστυνομικοί, όταν το αντιλήφθηκαν ήταν πλέον αργά, ενώ έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση καθώς το γεγονός πως ο κρατούμενος φορούσε το ρολόι του και δεν του είχε αφαιρεθεί, θεωρείται παράλειψη.

Ο αυτόχειρας μεταφέρθηκε αμέσως με το ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων αλλά ήταν ήδη αργά. Αμέσως μετά το συμβάν, η Αστυνομία ξεκίνησε τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Παράλληλα με αυτή την αυτοκτονία κρατουμένου, το βράδυ επίσης της Κυριακής κυκλοφόρησε η είδηση ότι και ένας 40χρονος κρατούμενος των φυλακών Τρικάλων αυτοκτόνησε, είδηση η οποία διαψεύστηκε κατηγορηματικά από το Υπουργείο Δικαιοσύνης.


Πηγή / Copyright: Hashtagnews.gr
Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here