Αυτή είναι η 19χρονη που έχει τρελάνει τα πρακτορεία μοντέλων!

Η19χρονη, Anok Yai, φοιτήτρια του Πολιτειακού Πανεπιστημίου του Πλίμουθ, ζει το όνειρο της από μια τυχαία φωτογραφία της!

Η Anok Yai, μετανάστρια μαζί με την οικογένειά της από την Αίγυπτο, ήταν μέχρι πρόσφατα το χαρακτηριστικό δείγμα τυπικής φοιτήτριας. Από μικρή την ενδιέφεραν οι επιστήμες και τα γράμματα, γιαυτό και επέλεξε να σπουδάσει βιολογία και χημεία.

Βέβαια δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη της για το χώρο του μόντελινγκ. Από μικρή παρακολουθούσε τα show της Tyra Banks, America’s Next Top Model, και ονειρευόταν τον εαυτό της στη θέση αυτών τον μοντέλων!

Όλοι οι γνωστοί της, της έλεγαν πάντα πόσο όμορφη και μοναδική είναι και πως θα μπορούσε άνετα να γίνει μοντέλο, αλλά τα μοντέλα που γνώριζε και θαύμαζε ήταν είτε λευκά είτε λιγότερο σκουρόχρωμα από εκείνη.

Γνώριζε καλά ότι ήταν ένας τομέας που είναι χαοτικός και περίπλοκος. Και όσο ο κόσμος της έλεγε πόσο εξωτική είναι τόσο περισσότερο προβληματιζόταν για τη θέση που θα μπορούσε να πάρει σε αυτό τον χώρο. Έτσι, εγκατέλειψε προσωρινά τα όνειρα που είχε για τον χώρο και αφοσιώθηκε στις σπουδές της.

Μέχρι που ήρθε η στιγμή το μόντελινγκ να ξανά μπει στη ζωή της χωρίς να το γνωρίζει! Μαζί με μια φίλη της πήγαν σε μια εκδήλωση καλωσορίσματος πρωτοετών φοιτητών του πανεπιστημίου του Howard. Εκεί δεν μπόρεσε να περάσει απαρατήρητη παρά την απλή της αμφίεση.

Ανάμεσα σε αυτούς που την κοιτούσαν ήταν και ένας πρώην φοιτητής του πανεπιστημίου, ο Steve Hall, ο οποίος της ζήτησε να την φωτογραφήσει. Ο Steve είναι επαγγελματίας φωτογράφος, το πάθος του οποίου είναι η ομορφιά, η κουλτούρα και η μόδα των μαύρων ανθρώπων.

Έτσι όταν αντίκρισε την Anok, εντυπωσιάστηκε. Τη φωτογραφία που τράβηξε το επόμενο κιόλας πρωί, την πόσταρε στα social media του ως δείγμα της δουλειάς του. Η φωτογραφία του έκανε θραύση και τα σχόλια έπεφταν βροχή!

Το τηλέφωνο του δεν σταματούσε να χτυπάει από πρακτορεία μοντέλων τα οποία αναζητούσαν την Anok! Αλλά και η Anok έπαθε σοκ από τον αντίκτυπο αυτής της φωτογραφίας της. Από τη μια μέρα στην άλλη , από 300 οι ακόλουθοι της στο Instagram έφτασαν τους 50.000 και ο αριθμός ανεβαίνει συνεχώς!

Η Anok όμως παρά το νεαρό της ηλικίας της, παίρνει σωστές αποφάσεις. Θέλει να τελειώσει τις σπουδές της, αλλά παράλληλα να συνεχίσει και στο modeling.Όπως της είπε και ο Steve, ο φωτογράφος που της έκανε παγκοσμίως γνωστή, η αναγνωρισιμότητα ήταν το εύκολο κομμάτι: η δουλειά που αρχίζει τώρα είναι το δύσκολο!


Πηγή / Copyright: washingtonpost.com
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here