Απιστία: ποια είναι τα σημάδια της που μπορείτε να δείτε στον σύντροφο σας.

Η απιστία είναι ένα πολύ συχνό φαινόμενο και δεν έχει γένος! Είναι πολύ πιο συχνή από ότι θα θέλαμε να πιστεύαμε και είναι θέμα χρόνου να συμβεί ακόμα και στις καλύτερες οικογένειες αφού τα ερεθίσματα πλέον είναι αμέτρητα!

Το..παραστράτημα λοιπόν δεν κοιτάει φύλο και η ερωτική έλξη της στιγμής ή των στιγμών μπορεί να χτυπήσει και την δική σου πόρτα!Η αλήθεια είναι πως πολλές φορές παραμένει κοινό μυστικό μεταξύ των δύο ενόχων, με το θύτη να μην το παραδέχεται όσες φορές κι αν ερωτηθεί, όμως υπάρχουν σημάδια που θα σας βγάλουν από το λήθαργο για να σας βάλουν σε υποψίες!

Επιζητά το σεξ σπανιότερα από ότι συνήθιζε

Κλασικό ύποπτο σημάδι ειδικά για τους άντρες που από τη φύση τους θέλουν να έχουν περισσότερες σεξουαλικές επαφές από ότι μια γυναίκα. Στην περίπτωση που δείχνει να το έχει ξεχάσει, ίσως θα πρέπει να σκεφτείτε ότι βρίσκει την απόλαυση αλλού. Άλλωστε αν πράγματι ισχύει κάτι τέτοιο, δεν υπάρχει κανένας λόγος να το ζητήσει από εσάς.

Σας κάνει δώρα άνευ λόγου και αιτίας

Αυτό είναι αρκετά περίπλοκο, αφού ένας ερωτευμένος άνθρωπος υποτίθεται ότι πρέπει να κάνει μικρές καθημερινές εκπλήξεις, ακόμα και δώρα εκτός εορταστικής περιόδου, από την άλλη όμως, δώρα μπορεί να  κάνει κι ένας ένοχος, που θέλει να καλύψει τη λερωμένη του φωλιά.

Αργεί να γυρίσει από τη δουλειά

Μια από τις πιο παλιές δικαιολογίες των ανθρώπων που απατούν. Αν ο σύντροφος σας εργάζεται ολοένα και περισσότερες ώρες, αλλά αυτό δεν αποδίδει σε κάποιο χρηματικό ποσό που θα τον ευνοούσε, τότε μάλλον κάτι «τρέχει». Όμως εκείνος γνωρίζει ότι δεν πρόκειται να τον ελέγξετε, γιατί δεν θα πάρετε ποτέ τηλέφωνο στο χώρο εργασίας του ή στον εργοδότη του.

Φροντίζει λεπτομερώς την εμφάνιση του

Κυκλοφορούσε με αθλητικά παπούτσια και σπορ ντύσιμο, ενώ πια ασχολείται με τις τάσεις της μόδας και περιποιείται την εικόνα του; Μήπως όλα αυτά συμβαίνουν γιατί θέλει να κινήσει την προσοχή κάποιας άλλης;


Πηγή / Copyright: huffingtonpost.com
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here