Αναστάτωση στους Τούρκους: αναδύθηκε η….

Αναστάτωση στους γείτονες μας Τούρκους, έχει προκαλέσει η πρόσφατη ανακάλυψη της 13ης Πριγκηποννήσου, καθώς αυτή συνδέεται με πολλές προφητείες και προβλέψεις που έχουν γίνει από Προφήτες αλλά και Αγίους, όπως ο Παίσιος, σχετικά με το μέλλον της Κωνσταντινούπολης!

Η 13η Πριγκιπόννησος, η οποία είχε την ονομασία Βόρδωνες κατά τα βυζαντινά χρόνια, αναδύθηκε από τον βυθό και αυτό έχει προκαλέσει την διεξαγωγή ειδικών ερευνών στην περιοχή από τους Τούρκους.

Η χαμένη νήσος αποκαλύφτηκε πρόσφατα από Τούρκους ερευνητές ύστερα από υποθαλάσσιες σεισμικές δονήσεις και αναδύθηκε λίγο κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας! Η νήσος βρίσκεται περίπου 500 μέτρα από την ακτή στην περιοχή του Μποσταντζή και είναι σήμερα μερικά μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Η χαμένη νήσος είχε γίνει γνωστή την περίοδο που στην Κωνσταντινούπολη ήταν πατριάρχης ο Ιγνάτιος. Πάνω στο νησάκι αυτό υπήρχε μεγάλο μοναστήρι που φιλοξενούσε αρκετούς μοναχούς καθώς και προσκυνητές από την γύρω περιοχή.

Το 1010 ένας μεγάλος σεισμός έπληξε το νησί το οποίο το βύθισε κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας με αποτέλεσμα το μοναστήρι και τα κτίσματα του να βυθιστούν κάτω από τα νερά της θάλασσας του Μαρμαρά.

Το μοναστήρι αυτό συνδέθηκε άμεσα με τον μεγάλο πατριάρχη της Ορθοδοξίας, τον Μέγα Φώτιο, ο οποίος λέγεται ότι είχε εξοριστεί στην νήσο αυτή. Το μοναστήρι της νήσου σύμφωνα με τον Ιταλό ερευνητή, Alessandro Ricci, που συνεργάζεται με τους Τούρκους, κτίστηκε την περίοδο της αρχής της μεγάλου σχίσματος και της παπικής αποστασίας.

Σε μια από τις προφητείες του Παίσιου αναφέρεται:

“Οι Ρώσοι, τελικά, θα νικήσουν και θα πέσει η Πόλη στα χέρια τους. Μετά θα την πάρουμε εμείς… Θα αναγκασθούν να μας τη δώσουν…”

Η προφητεία αυτή φαίνεται, στην «ανάγνωση» κάποιων, να επαληθεύεται όταν πριν καιρό ακούστηκε ο Εθνικός Ύμνος με την νίκη του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη.

Οι ελληνικές σημαίες κυμάτισαν στο γήπεδο και οι Τούρκοι πάγωσαν. Άλλωστε μια αφορμή θέλει η ιστορία για να γυρίσει ο τροχός…Πέρα από προφητείες και ερμηνείες, το βέβαιο είναι ότι η 13η Πριγκηπόννησος είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ιστορία μας και αποτελεί σπουδαία ανακάλυψη!

Δείτε το ρεπορτάζ που έκανε το CNN Turk σχετικά με την ανακάλυψη της χαμένης νήσου:

 


Πηγή / Copyright: Hashtagnews.gr
Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here