Ανέκδοτο: όταν το όνειρο που είχες δεν έχει την ερμηνεία που θέλεις!

Ανέκδοτα, ανέκδοτα πάσης φύσεως και για κάθε γούστο είναι διαθέσιμα τόσο στο διαδίκτυο όσο και δια στόματος! Ανέκδοτα με μαύρους, με παιδιά, με ζώα, με ζευγάρια, με ξανθιές, σόκιν, με πολιτικό ή θρησκευτικό περιεχόμενο, όλα διαθέσιμα προς τέρψιν του αναγνωστικού κοινού!

Ένα τέτοιο ξεκαρδιστικό ανέκδοτο θα δούμε και σήμερα εδώ. Πρωταγωνιστές ο σύζυγος, η σύζυγος, το όνειρο που είχε εκείνη αλλά και η ερμηνεία του με διαφορετικό τρόπο και από τους δύο! Πάμε να το διαβάσουμε και να γελάσουμε με την ψυχή μας!

Μια μέρα μια γυναίκα ξυπνά από τον μεσημεριανό της ύπνο και κατευθείαν πηγαίνει στον άντρα της να του πει τι είχε δει. «Αγάπη μου, είδα στον ύπνο μου ότι μου είχες πάρει δώρο ένα μαργαριταρένιο κολιέ και μου το φορούσες με πολύ αγάπη στον λαιμό μου! Τι λες να σημαίνει αυτό το όνειρο μου;», του λέει όλο απορία εκείνη.
Εκείνος λοιπόν της απαντά με πολύ αινιγματικό τρόπο και χαμογελώντας: «Δεν ξέρω λατρεία μου, αλλά θα μάθεις το βράδυ όταν γυρίσω σπίτι!»
Το βράδυ εκείνος γυρίζει σπίτι του κρατώντας ένα μικρό κουτί και εκείνη το κοιτά με μια λάμψη στα μάτια της και ενθουσιασμένη το ξετυλίγει γρήγορα γρήγορα περιμένοντας από μέσα να ξεπροβάλλουν τα μαργαριτάρια! 
Το βλέμμα της αλλάζει όταν από μέσα..ξεπροβάλλει ένα βιβλίο με τον τίτλο «Όνειρα και ερμηνεία τους!

Πηγή / Copyright: laughfactory.com
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here