Ανέκδοτο: Όταν τα φαινόμενα απατούν!

Ανέκδοτα, ανέκδοτα για όλα τα γούστα και πάσης φύσεως περιεχομένου! Με μαύρους, με ξανθιές, με παιδιά, σόκιν, με πολιτικό ή θρησκευτικό περιεχόμενο, με ζώα, ρατσιστικά, με τον Τοτό ή την μικρή Αννούλα, όλα όμως στην διάθεση του αναγνωστικού κοινού!

Πάμε να δούμε ένα τέτοιο ξεκαρδιστικό ανέκδοτο με πρωταγωνιστές μια ομάδα ποδηλασίας νέων αντρών,μια κοπέλα που ετοιμάζεται να αυτοκτονήσει αλλά και η αντίδραση του αρχηγού της ομάδας στην αποκάλυψη της κοπέλας!

Μια ομάδα νέων και όμορφων ποδηλατών κάνουν την καθιερωμένη τους ποδηλατάδα , όταν ξαφνικά αντικρίζουν μια νέα και όμορφη γυναίκα έτοιμη να αυτοκτονήσει πηδώντας από μια γέφυρα.
Τότε χωρίς δεύτερη σκέψη, ο αρχηγός της ομάδας τους, κατεβαίνει από το ποδήλατό του και την πλησιάζει ρωτώντας την τι έχει σκοπό να κάνει.Εκείνη προβληματισμένη, του απαντά ότι θέλει να αυτοκτονήσει. 
Τότε ο άντρας, ο οποίος δεν θέλει να φανεί αναίσθητος αλλά ούτε να χάσει την ευκαιρία που του προέκυψε της λέει: «Θέλεις προτού πηδήξεις από την γέφυρα να μου δώσεις ένα φιλί;»Εκείνη δεν του αρνείται και μάλιστα του δίνει ένα πολύ παθιασμένο φιλί!
Αφού έχει τελειώσει με το φίλημα ο ποδηλάτης γυρίζει στην κοπέλα και της λέει: «Ουαου! Ήταν το καλύτερο φιλί που είχα ποτέ μου! Έχεις πραγματικά ταλέντο σε αυτό και θα το χαραμίσεις με την αυτοκτονία σου!Γιατί θέλεις πραγματικά να αυτοκτονήσεις;»
Και τότε εκείνη του απαντά: «Γιατί στους γονείς μου δεν αρέσει καθόλου που ντύνομαι γυναίκα!!!»

Πηγή / Copyright: laughfactory.com
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here