Ανέκδοτο: Όταν είσαι ξανθιά και μπερδεύεις λίγο την ερμηνεία της λέξης που ακούς!

Ανέκδοτα, ανέκδοτα για όλα τα γούστα και πάσης φύσεως περιεχομένου! Ανέκδοτα με ξανθιές, με μαύρους, με τον Τοτό, σόκιν, με πολιτικό ή θρησκευτικό περιεχόμενο, ανέκδοτα για παιδιά ή με ζώα, όλα ευπρόσδεκτα προς τέρψιν του αναγνωστικού κοινού!

Ένα από αυτά τα ανέκδοτα θα δούμε και σήμερα. Πρωταγωνίστρια μια ξανθιά, ο γείτονας της, η προσπάθεια της να κερδίσει χρήματα και η…Ferari του γείτονα! Πάμε να το διαβάσουμε και να γελάσουμε άφοβα!

Μια ξανθιά παίρνει την απόφαση να κερδίσει μερικά έξτρα χρήματα και έτσι προσέφερε τον εαυτό της στην εύπορη γειτονιά που έμενε για να τους κάνει διάφορες χειρωνακτικές εργασίες. 
Έτσι πηγαίνει στο πρώτο σπίτι που βρήκε και ρωτάει τον ιδιοκτήτη αν υπάρχει κάποια εργασία που θα μπορούσε να κάνει για εκείνους. Εκείνος της λέει λοιπόν ότι θα μπορούσε να βάψει τον αυλόγυρο ( porch) του σπιτιού του και την ρώτησε πόσα χρήματα θα ήθελε για να του κάνει αυτή την εργασία. 
Εκείνη του πρότεινε ως αμοιβή της τα 50$ και αφού ο ιδιοκτήτης συμφώνησε, της είπε ότι τα χρώματα και οι σκάλα που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει βρισκόταν στην αποθήκη. Η σύζυγος του ιδιοκτήτη που βρισκόταν μέσα στο σπίτι ακούγοντας την συζήτηση που είχε ο άντρας της με την ξανθιά του λέει: 
» Έχει καταλάβει ότι ο αυλόγυρος μας είναι μεγάλος και είναι γύρω γύρω σε όλο το σπίτι μας;» Ο άντρας απαντά στην γυναίκα του ότι μάλλον η ξανθιά υπάλληλος του το έχει καταλάβει αφού όταν έκαναν την κουβέντα ήταν μπροστά στον αυλόγυρο.
Μετά από λίγη ώρα η ξανθιά πηγαίνει στον ιδιοκτήτη και του λέει ότι έχει τελειώσει την εργασία της και θέλει να την πληρώσει. «Τελείωσες κιόλας;», την ρωτάει ο απορημένος ιδιοκτήτης. 
«Ναι. Και μάλιστα επειδή μου περίσσεψε αρκετή μπογιά το έβαψα δύο φορές!» Εντυπωσιασμένος ο ιδιοκτήτης βγάζει ευχαριστημένος από το πορτοφόλι του τα 50$ και την ώρα που πάει να της τα δώσει η ξανθιά του λέει: 
» Α και για να ξέρετε το αυτοκίνητο σας δεν είναι Porch -εννοούσε όπως καταλαβαίνεται Porche!!!-, αλλά Ferrari!»

Πηγή / Copyright: laughfactory.com
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here