Ανέκδοτο: όταν ανοίγεις το μυστικό κουτί της γυναίκας σου και έρχονται αποκαλύψεις!

Ανέκδοτα, ανέκδοτα για κάθε γούστο και πάσης φύσεως περιεχομένου! Ανέκδοτα με παιδιά, με ζώα, με ξανθιές, με μαύρους, σόκιν, με ζευγάρια, με πολιτικό ή θρησκευτικό περιεχόμενο, όλα προς τέρψη του αναγνωστικού κοινού!

Ένα τέτοιο απολαυστικό ανέκδοτο ακολουθεί και παρακάτω. Πρωταγωνιστές ο σύζυγος, η σύζυγος, το μυστικό κουτί της συζύγου κρυμμένο για πολλά χρόνια στην ντουλάπα της αλλά και το άνοιγμα του κουτιού που φέρνει..αποκαλύψεις!Πάμε να το διαβάσουμε και να γελάσουμε!

Ένα ζευγάρι είναι αρκετά χρόνια παντρεμένο. Ο άντρας έχει παρατηρήσει ότι η γυναίκα του όλα αυτά τα χρόνια έχει μαζί της ένα μεταλλικό κουτί στο πάνω μέρος της ντουλάπας της. Καθώς ήταν περίεργος για το περιεχόμενο του, την ρώτησε τι έχει μέσα και εκείνη του είπε ποτέ να μην το ανοίξει.

Τα χρόνια περνούσαν και το κουτί ήταν εκεί ανέπαφο. Μια μέρα η γυναίκα του παθαίνει ένα σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο και παραμένει στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Ο άντρας της θλιμμένος στο σπίτι τους θυμάται το κουτί της γυναίκας του. 

Το παίρνει μαζί του και πηγαίνει στο νοσοκομείο. Την θερμοπαρακαλεί να τον αφήσει να το ανοίξει και εκείνη του λέει το μεγάλο ναι! Ο άντρας της λοιπόν με συνοπτικές διαδικασίες το ανοίγει και αντικρίζει μέσα δυο πλεκτές κούκλες και 1 εκατομμύριο δολάρια!Απορημένος την ρωτάει για το περιεχόμενο του κουτιού.

«Αγάπη μου, όταν παντρευτήκαμε η μαμά μου, μου έδωσε αυτό το κουτί και μου είπε ότι κάθε φορά που θα είμαι νευριασμένη μαζί σου να πλέκω μια κούκλα.» 

Ο άντρας της ενθουσιάστηκε όταν αντιλήφθηκε ότι η γυναίκα του είχε νευριάσει μόνο δυο φορές στα χρόνια του γάμου τους με βάση τις δύο κούκλες που ήταν μέσα στο κουτί.

«Αγάπη μου, είμαι πολύ συγκινημένος που όλα αυτά τα χρόνια έχεις καταφέρει να νευριάσεις μόνο δύο φορές! Μπράβο σου! Αλλά εξήγησε μου και τι είναι όλα αυτά τα χρήματα!»
 «Λατρεία μου, του λέει εκείνη, αυτά είναι τα χρήματα που συγκέντρωσα όλα αυτά τα χρόνια με το να πουλάω τις κούκλες που έφτιαχνα!»

Πηγή / Copyright: laughfactory.com
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here