Ανέκδοτο: Ο Μπιλ Γκέιτς, ο παράδεισος και το… demo!

Το ανέκδοτο της ημέρας είναι ένα από τα πιο ξεκαρδιστικά που έχω( εγώ τουλάχιστον!) διαβάσει τις τελευταίες μέρες! Πρωταγωνιστής ο διάσημος Μπιλ Γκέιτς, ο Άγιος Πέτρος, ο παράδεισος και ένα..demo! Πάμε να το διαβάσουμε και να γελάσουμε με την ψυχή μας!

» Μια μέρα, ο Μπίλ Γκέιτς, σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Προχωρώντας προς τους ουρανούς, συνάντησε μπροστά του την πόρτα του Παραδείσου και τον Άγιο Πέτρο, με τα κλειδιά στο χέρι.Ο άγιος Πέτρος λοιπόν, του λέει:
– «Τώρα βρε Μπίλ, με βάζεις σε δίλημμα: από την μία, χάρη σ` εσένα, πολλοί άνθρωποι απέκτησαν ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Από την άλλη, έφτιαξες αυτό το λειτουργικό, τα Windows 98, που καθημερινά βασανίζει πολλούς χρήστες. Πού να σε πάω τώρα; Στον Παράδεισο ή στη Κόλαση;»
Και ο Μπιλ, ψύχραιμος απαντά:
– «Ας τα δοκιμάσουμε και τα δύο και θα πάω εκεί, που μου αρέσει περισσότερο.»
– «Εντάξει. Και τι να δοκιμάσουμε πρώτα;»
– «Ε, ας δοκιμάσουμε πρώτα την Κόλαση!»
Ο άγιος Πέτρος λοιπόν, τον οδηγεί στην Κόλαση. Μπαίνει ο Μπιλ μέσα και τα χάνει!Απέραντες ακτές, καυτές γυναίκες με καυτά μπικίνι και άλλα ωραία.Ο άγιος Πέτρος, παίρνει τον Μπίλ εντυπωσιασμένο και του λέει:
– «Πάμε τώρα και στον Παράδεισο.»
Πάνε στον παράδεισο, βλέπουν σύννεφα, αγγέλους να απαγγέλνουν ύμνους, τον ίδιο το Θεό να κάθεται στον θρόνο Του, κ.α.Και τον ρωτάει ο άγιος Πέτρος:
– «Τώρα, που τα είδες και τα δυο, πού θα ήθελες να μείνεις;»
«Στην Κόλαση βέβαια!!!», απαντάει με σιγουριά ο Μπιλ.
– «Καλά», λέει ο Αγιος Πέτρος, λίγο απογοητευμένος. Τον συμπάθησε βλέπετε.
Μετά από λίγες μέρες, ο Αγιος Πέτρος, πάει να δει πως περνάει ο Μπιλ στην Κόλαση.Τον βλέπει αλυσοδεμένο, να φοράει μόνο το εσώρουχο του και να τον τσουρουφλάνε οι φωτιές από κάτω.Μόλις τον είδε ο Μπιλ, άρχισε να ουρλιάζει:
– «Αγιε, με κορόιδεψες! Πού πήγαν οι γυναίκες με τα μπικίνι και οι ακτές;»
Και ο Αγιος Πέτρος, ήρεμος του απαντά:
– «Ήταν ένα demo!»

Πηγή / Copyright: laughfactory.com
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here