Ανέκδοτο: Η πρώτη συνάντηση με τα πεθερικά και ο..Θεός!

Τα ανέκδοτα έχουν ένα και μοναδικό στόχο και σκοπό ύπαρξης: να κάνουν τον κόσμο που τα ακούει ή τα διαβάζει να ξεκαρδίζονται από τα γέλια! Είτε είναι σόκιν, ή με ζευγάρια, με ξανθιές, με ζώα, με παιδιά, με μαύρους, με ρατσιστικό, πολιτικό ή θρησκευτικό περιεχόμενο, όλοι βρίσκουν κάποιο ανέκδοτο που να τους κάνει να διασκεδάσουν!

Σήμερα σας παρουσιάζουμε ένα τέτοιο ξεκαρδιστικό ανέκδοτο! Πρωταγωνιστές του, ο μελλοντικός γαμπρός, τα πεθερικά, η πρώτη συνάντηση τους, οι ερωτήσεις του πατέρα και η..συμμετοχή του Θεού! Πάμε να το διαβάσουμε και να γελάσουμε με την καρδιά μας!

Μια νεαρή κοπέλα φέρνει στο πατρικό της σπίτι τον φίλο της για πρώτη φορά να γνωρίσει τους πλούσιους γονείς της, αμέσως μετά που το ζευγάρι αποφάσισε να αρραβωνιαστεί.Ο πατέρας της κοπέλας χωρίς να χάσει χρόνο ρωτάει τον μελλοντικό του γαμπρό:
«Ποια είναι λοιπόν τα σχέδια σου για το μέλλον;»
Ο νέος χαλαρά απαντά ότι έχει πάρει υποτροφία για να κάνει μεταπτυχιακό και τότε ο πατέρας της κοπέλας περνάει στην επόμενη του ερώτηση:
«Υποτροφία! Μπράβο σου.Ναι αλλά πως θα μπορέσεις να προσφέρεις στην κόρη μου τις ανέσεις που έχει συνηθίσει και ένα ευκατάστατο σπίτι όπως έχει μεγαλώσει;»
Ο νέος του απαντά: «Θα μελετήσω σκληρά και έχει ο Θεός!»
Ο πεθερός συνεχίζει με τις ερωτήσεις του ακάθεκτος! «Και τι θα κάνεις για να προσφέρεις στην κόρη μου το δαχτυλίδι αρραβώνων που της αξίζει;»
«Θα αφοσιωθώ στις σπουδές μου και έχει ο Θεός!», απαντά εκείνος.
«Και παιδιά; Πως θα μπορέσεις να συντηρήσεις τα παιδιά που θα κάνετε;», συνεχίζει ο πλούσιος μπαμπάς.
«Μην ανησυχείτε κύριε, έχει ο Θεός!», συνεχίζει τις απαντήσεις του ο νέος.
Η όλη συζήτηση μεταξύ τους συνεχίστηκε έτσι και κάθε φορά που ο πεθερός ρωτούσε τον μέλλοντα γαμπρό του κάτι, εκείνος επέμενε ότι έχει ο Θεός. Αργότερα, η μητέρα της κοπέλας ρωτάει τον άντρα της: 
«Λοιπόν, πως πήγε η κουβέντα σας; Όλα καλά;»
Και εκείνος εκνευρισμένος της απαντά: 
«Δεν έχει δουλειά, δεν έχει κανένα σχέδιο για το μέλλον του και πιστεύει ότι είμαι ο Θεός!»

Πηγή / Copyright: laughfactory.com
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here