Ανέκδοτο: η ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη και η..αποκατάσταση της μικρής Σκωτσέζας!

Ανέκδοτα παντού και πάσης φύσεως περιεχομένου είναι διαθέσιμα με σκοπό πάντα το γέλιο και την σάτιρα. Σήμερα σας παρουσιάζουμε ένα ξεκαρδιστικό ανέκδοτο με πρωταγωνιστές μια μικρή Σκωτσέζα, τους γονείς της, την ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη της, τον επίδοξο πατέρα και την αποκατάστασή της!

Πάμε να διαβάσουμε λοιπόν το σημερινό μας ανέκδοτο και να γελάσουμε με την καρδιά μας!

«Νεαρή σκωτσέζα γυρίζει σπίτι με κλάματα και όταν η μάνα της τη ρωτάει τι τρέχει, απαντάει ότι της βγήκε θετικό το τεστ εγκυμοσύνης. 
«Ποιο γουρούνι στο έκανε αυτό;» λέει η μαμά, «να ‘ρθει αμέσως ν’αναλάβει 
τις ευθύνες του!» 

Σηκώνει το τηλέφωνο η μικρή, παίρνει ένα νούμερο και σε καμία ωρίτσα σταματάει έξω απ’την πόρτα τους μια κόκκινη Ferrari και βγαίνει ένας καλοντυμένος κύριος με γκρίζους κροτάφους, με πολύ αέρα.  Μπαίνει στο σπίτι, κάθονται στο σαλόνι, μαμά, μπαμπάς και νεαρή, κι ο κύριος..Φεράρι απέναντι. 

Τους λέει λοιπόν: 
«Ακούστε, δεν μπορώ να παντρευτώ την κόρη σας, δεν μου το επιτρέπει η θέση μου και η οικογενειακή μου κατάσταση, αλλά προτίθεμαι να εξασφαλίσω το μέλλον του παιδιού και με το παραπάνω.  Αν κάνει κορίτσι θα της γράψω στο όνομά της 2 διαμερίσματα στο Λονδίνο, 
μια βίλα στην Κορνουάλη και θα καταθέσω 500.000 λίρες στο λογαριασμό της. 
Αν κάνει αγόρι θα του γράψω ένα εργοστάσιο και θα καταθέσω στο λογαριασμό του 1.000.000 λίρες. Αν κάνει δίδυμα θα τους γράψω από ένα εργοστάσιο και θα καταθέσω από 
500.000 λίρες στο καθένα. Τώρα βέβαια, αν τυχόν αποβάλλει…» 
Πετάγεται όρθιος ο μπαμπάς που μέχρι εκείνη την ώρα απλώς άκουγε, τον χτυπάει στον ώμο και του λέει όλο νόημα: 
«εντάξει βρε αδερφέ, αν αποβάλει, εδώ είμαστε την ξαναγαμάς..!!»

Πηγή / Copyright: laughfactory.com
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here