Ανέκδοτο: επαγγελματικός προσανατολισμός βάσει..εμπειριών!!

Τα ανέκδοτα είναι η πηγή του αστείρευτου γέλιου, από όποιο μέσο και αν επιλέξεις να τα διαβάσεις ή να τα ακούσεις, με όποιο περιεχόμενο και να έχουν: με παιδιά, με ζευγάρια, με ζώα, με ξανθιές, με μαύρους, με πολιτικό ή θρησκευτικό περιεχόμενο, σόκιν, όλα είναι διαθέσιμα για όλους!

Ένα τέτοιο ξεκαρδιστικό και λίγο σόκιν ανέκδοτο θα δούμε εδώ σήμερα! Πρωταγωνιστές του τρία μωρά μέσα στην κοιλιά της μαμάς τους και οι επαγγελματικές τους ανησυχίες ή μάλλον ο επαγγελματικός τους προσανατολισμός με βάση της εμπειρίες τους μέσα στην κοιλιά της μαμάς τους!

Πάμε λοιπόν να διαβάσουμε το ανέκδοτο που ακολουθεί και να γελάσουμε εμ την καρδιά μας!

Μια μέρα από τις πολλές που συγκατοικούσαν τρία μωρά μέσα στην κοιλιά της μαμάς τους προτού γεννηθούν έκαναν μεταξύ τους μια πολύ αποκαλυπτική αλλά και καθοριστική για το επαγγελματικό τους μέλλον, κουβέντα!
Το πρώτο μωρό λοιπόν είπε στα άλλα δύο αδέρφια του:
«Όταν μεγαλώσω θα γίνω σίγουρα ένας καλλιτέχνης! Με αυτόν τον τρόπο όλοι θα μάθουν πως είναι να βρίσκεσαι μέσα στην κοιλιά της μαμάς!»
Το δεύτερο μωρό με σοβαρό ύφος γυρίζει στα άλλα δύο και τους λέει:
«Εγώ θέλω να γίνω κολυμβητής!Με τόση προπόνηση εδώ μέσα νομίζω ότι είναι το ιδανικό!»
Τότε το τρίτο έμβρυο με σοβαρό αλλά και λίγο εκνευρισμένο ύφος τους αποκαλύπτει την δική του επιλογή:
«Εγώ θα γίνω σίγουρα κυνηγός! Και μάλιστα πολύ καλός αφού θα έχω κάνει εξάσκηση στο φίδι που μπαίνει συνέχεια εδώ μέσα και του οποίου σύντομα θα κόψω το κεφάλι του!»

Πηγή / Copyright: laughfactory.com
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here