Αμοιβή μαμούθ από τον ιδιοκτήτη μιας κλεμμένης Mercedes-Benz 300SL Gullwing!

Ο Thomas Rosier είναι ο ιδιοκτήτης μιας συλλεκτικής Mercedes-Benz 300SL Gullwing του 1955, μίας από τις μόλις 30 Gullwings με χαλύβδινο αμάξωμα, ή τουλάχιστον ήταν μέχρι τις 11 Αυγούστου όταν και κλάπηκε. Ο ιδιοκτήτης προκειμένου να την αποκτήσει και πάλι δεν δίστασε να δώσει αμοιβή μαμούθ σε όποιον του την βρει!

Η συγκεκριμένη Mercedes-Benz 300SL μαζί με τον ιδιοκτήτη της, βρισκόταν έξω από το ξενοδοχείο Dorint που βρίσκεται πολύ κοντά στην πίστα του Nurburgring στις 11 Αυγούστου. Ο Rosier δεν μπόρεσε να βρει θέση στο γκαράζ του ξενοδοχείου καθώς ήταν γεμάτο και έτσι αναγκάστηκε να την παρκάρει έξω με αποτέλεσμα να είναι εύκολη λεία προς κλοπή.

Η συγκεκριμένη Mercedes έχει το παρατσούκλι «Californian Outlaw» και είναι μία από τις μόλις 30 Gullwings με χαλύβδινο αμάξωμα, ενώ διαθέτει και τον κινητήρα υψηλής απόδοσης NSL.

Ο αριθμός του οχήματος είναι: 198040 5500434, ενώ διαθέτει μια σειρά από ιδιαίτερα στοιχεία που το κάνουν ξεχωριστό, όπως για παράδειγμα οι κίτρινοι φανοί ομίχλης, οι προσαρμοσμένοι προφυλακτήρες, το δέρμα στρουθοκαμήλου στο εσωτερικό και οι τροποποιήσεις στην οροφή του οχήματος με τις διακριτικές φυσαλίδες στο πάνω μέρος των θυρών.

Καθώς πρόκειται για μια από τις πιο αναγνωρίσιμες Mercedes 300SL Gullwing στον κόσμο, είναι απίθανο να διατεθεί για πώληση στην αγορά. Δυστυχώς το πιθανότερο σενάριο σε αυτήν την περίπτωση είναι αυτοί που την έκλεψαν να την αποσυναρμολογήσουν και να την πουλήσουν κομμάτι – κομμάτι.

Γιαυτό το λόγο και ο κάτοχος της δίνει αμοιβή ύψους 250.000€ σε όποιον του την βρει και του την επιστρέψει, μιας και η αξία της ανέρχεται ούτε πολύ ούτε λίγο στο αστρονομικό ποσό των 2 εκατομμυρίων ευρώ. Οι αστυνομικές αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνες και καλούν όσους έχουν πληροφορίες να ενημερώσουν τηλεφωνικά.


Πηγή / Copyright: jalopnik.com
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here