Αγνοούμενη δημοσιογράφος βρέθηκε στραγγαλισμένη στο Ελ Σαλβαδόρ..

Η 33χρονη δημοσιογράφος Karla Turcios,η οποία εργαζόταν για εφημερίδα του Ελ Σαλβαδόρ, την La Prensa Grafica, μέλος μεγάλου ομίλου μέσων ενημέρωσης της περιοχής, είχε εξαφανιστεί από την περασμένη Κυριακή και δυστυχώς βρέθηκε δολοφονημένη μέσω στραγγαλισμού..

Το πτώμα της 33χρονης δημοσιογράφου και μητέρας ενός μικρού παιδιού, βρέθηκε σε ένα χαντάκι σε παρακείμενο δρόμο στα περίχωρα της Santa Rosa, στο χωριό Guachipilin, περίπου 100 χιλιόμετρα μακριά από το Ελ Σαλβαδόρ.

Πηγή η οποία πρόσκειται στην εισαγγελία του Ελ Σαλβαδόρ ανέφερε ότι το πτώμα μιας νεαρής γυναίκας βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου, αλλά επειδή δεν έφερε κάποιο στοιχείο με το οποίο θα μπορούσε να εξακριβωθεί η ταυτότητα της, δεν κατέστη δυνατό να αναγνωριστεί αμέσως και έτσι διακομίστηκε στο πλησιέστερο νεκροτομείο της περιοχής.

Ο σύζυγος της δημοσιογράφου ήταν εκείνος ο οποίος κατάφερε να αναγνωρίσει το πτώμα της μέσω των ρούχων της αλλά και μια χαρακτηριστικής ουλής που είχε η άτυχη γυναίκα.Τα πραγματικά αίτια του θανάτου της θα εξακριβωθούν με την νεκροψία-νεκροτομή,αλλά όπως όλα δείχνουν η Karla δολοφονήθηκε μέσω του στραγγαλισμού.

Την εξαφάνιση της δημοσιογράφου είχαν γνωστοποιήσει την Κυριακή η οικογένειά της και η εφημερίδα La Prensa Grafica, στην οποία εργαζόταν η Karla.Πρώτοι ανακοίνωσαν την δολοφονία της Karla οι συντάκτες της εφημερίδας με μια λιτή φράση στον λογαριασμό της εφημερίδας στο twitter.

Στη συνέχεια με νέα της ανάρτηση η εφημερίδα La Prensa Grafica είπε σχετικά: «Στέκουμε αλληλέγγυοι με την οικογένεια της Karla αυτές τις δύσκολες στιγμές..»

Σύμφωνα με το γραφείο του εισαγγελέα του Ελ Σαλβαδόρ η έρευνα είναι σε εξέλιξη και υπάρχουν διάφορες υποθέσεις για το τι πραγματικά συνέβη στην δημοσιογράφο.Στο μεταξύ ο πρόεδρος του Σαλβαδόρ, Sanchez Ceren, διέταξε να δοθεί προτεραιότητα στην διαλεύκανση της υπόθεσης και να οδηγηθούν το συντομότερο στην δικαιοσύνη οι δολοφόνοι της.


Πηγή / Copyright: afp.com
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here