«Έτερος εγώ»: η ταινία θρίλερ που αποσύρθηκε λόγω δολοφόνου μιμητή.

Η ταινία του σκηνοθέτη Σωτήρη Τσαφούλια, «Έτερος εγώ«, προτού καλά καλά κλείσει λίγες ημέρες από την έναρξη της προβολής της στις 19 Ιανουαρίου, αναγκάστηκε να «κατέβει» από τις κινηματογραφικές αίθουσες λόγω της ενδεχόμενης και άθελης εμπλοκής της στην υπόθεση του μανιακού δολοφόνου της Κηφισιάς.

Πέρσι τον Μάρτιο το πανελλήνιο συγκλόνισε η δολοφονία που έλαβε χώρα στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην περιοχή της Κηφισιάς. Ένας μανιακός εκτελεστής είχε δολοφονήσει έναν ταξιτζή και τόσο οι αστυνομικές αρχές όσο και συγκεκριμένη τηλεοπτική εκπομπή αναζήτησης χαμένων ατόμων και εξιχνίασης δολοφονιών και όχι μόνο, αναζητούσαν κάποιο στοιχείο για τον δολοφόνο.

Σύμφωνα με την μαρτυρία που ακούστηκε στην εκπομπή, κατά τη διάρκεια της προβολής της ταινίας σε κινηματογράφο της Αθήνας, πριν τις δολοφονικές επιθέσεις, ο σκηνοθέτης της ταινίας «Έτερος Εγώ» Σωτήρης Τσαφούλιας δέχτηκε μία ερώτηση από έναν άγνωστο άνδρα.

Ο άγνωστος άνδρας ρώτησε τον σκηνοθέτη του ελληνικού θρίλερ: «Σας πέρασε ποτέ από το μυαλό όταν γράφατε το σενάριο , πως θα μπορούσε να εμπνεύσει κάποιον να κάνει κάτι αντίστοιχο στην πραγματική ζωή;»και στην συνέχεια ο θεατής αυτός αποχώρησε.

Αυτό το γεγονός το επιβεβαίωσε και ο σκηνοθέτης της ταινίας και όπως του απάντησε κάτι τέτοιο δεν πέρασε από το μυαλό του όταν έγραφε το σενάριο, διότι δεν κάνει ρεπορτάζ, αλλά μυθοπλασία. 

Παρόλα αυτά, με ανακοίνωση του, σταμάτησε την προβολή της ταινίας του προκειμένου να αποδειχθεί πως η σύνδεση του δράστη με την ταινία, ήταν απλά  μια τραγική σύμπτωση και με αυτό τον τρόπο να συνδράμουν στις έρευνες.

Η υπόθεση της ταινίας ήθελε έναν δικηγόρος, έναν δικαστή, έναν γιατρό, έναν οδηγό και έναν συνεπιβάτη ενός πολυτελούς αυτοκινήτου να δολοφονούνται και την υπόθεση των 5 δολοφονιών να αναλάμβανε ένας καθηγητής εγκληματολογίας για να λύσει.Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Δημήτρης Καταλειφός, Μάνος Βακούσης, Γιώργος Χρυσοστόμου, Κόρα Καρβούνη, Ιωάννα Κολιοπούλου και πολλοί ακόμα ηθοποιοί ήταν το cast της ταινίας.

Δείτε παρακάτω την ταινία:


Πηγή / Copyright: Hashtagnews.gr
Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here