Έρευνα: οι ευτυχισμένες σχέσεις και γάμοι παχαίνουν!

Μια νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε περίπου 1500 φοιτητές, έδωσε ως αποτέλεσμα της αυτό που λίγο πολύ όλοι μας ξέρουμε: πως όσοι έχουν σχέση και δε ευτυχισμένη, με το πέρασμα του χρόνου ζυγίζουν κάποια κιλάκια παραπάνω!

Η μελέτη πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο Central Queensland της Αυστραλίας,και αναλύοντας τα στοιχεία δέκα ετών μας έδωσε τα αποτελέσματα αυτά, τα οποία ομολογουμένως δεν μας έκαναν και πολύ εντύπωση!

Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνα, τα ζευγάρια που ζουν μέσα σε ευτυχισμένες σχέσεις ζυγίζουν κατά μέσο όρο 5.8 κιλά περισσότερο από τα ..ελεύθερα πουλιά!Αυτό συμβαίνει γιατί εκείνοι που μπαίνουν σε μία σχέση και περνάνε καλά, δε νιώθουν την ανάγκη να εντυπωσιάσουν τους άλλους, οπότε αφήνονται στο θέμα του φαγητού!

Και παρ’όλο που οι δεσμευμένοι ή παντρεμένοι, έχουν υγιεινό τρόπο ζωής και τρώνε περισσότερα φρούτα και λαχανικά, τείνουν να ζυγίζουν περισσότερο δυστυχώς.Το 66% μάλιστα των ζευγαριών αυτών παχαίνουν ταυτόχρονα!

Η από κοινού αύξηση του βάρους συνήθως ταυτίζεται με τον κοινό τρόπο ζωής: πρόχειρο φαγητό μπροστά στην τηλεόραση, έλλειψη άσκησης και χαλαρές διακοπές.


Πηγή / Copyright: dailymail.co.uk
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here