Έξυπνες συμβουλές για να ανακυκλώσετε τα τσόφλια των αυγών!

Τα αυγά είναι μια καθημερινή, γευστική και υγιεινή διατροφική συνήθεια πολλών ανθρώπων. Γνωρίζατε όμως ότι μπορείτε να ανακυκλώσετε τα τσόφλια των αυγών με εντυπωσιακούς τρόπους;

Δείτε παρακάτω μερικούς τρόπους και έξυπνες συμβουλές για την ανακύκλωση τους:

  • Μπορείτε να φυτέψετε σε αυτά σπόρους: Αυτό μπορεί να γίνει αρκεί να έχετε πρώτα σπάσει το αυγό σας στα δύο για να είναι τα τσόφλια σας λίγο μεγάλα. Στη συνέχεια θα τα γεμίσετε με χώμα και θα προσθέστε στο καθένα τους σπόρους. Όταν φυτρώσουν, φυτέψτε το φυτό σας στη γλάστρα, χωρίς να αφαιρέσετε το τσόφλι, διότι με τον καιρό θα διαβρωθεί ενώ παράλληλα θα θρέφει τα φυτά σας με ασβέστιο!

  • Φίλτρο καφέ:  Ναι ναι είναι αλήθεια! Τοποθετήστε στην καφετιέρα σας το φίλτρο, ρίξτε τον καφέ σας και πάνω- πάνω, ρίξτε μερικά κομμάτια από τσόφλια αυγών. Ο καφές σας θα γίνει πιο γευστικός καθώς τα τσόφλια αυγών έχουν την ιδιότητα να «τραβούν» την πικρίλα του καφέ!

  • Καθαρίστε τα φλιτζάνια σας: Για να καθαρίσετε τα φλιτζάνια που έχουν λεκέδες μπορείτε απλά να γεμίσετε με ζεστό νερό την κούπα και να ρίξετε μέσα μερικά τσόφλια. Αφήστε το φλιτζάνι όπως είναι όλο το βράδυ και το επόμενο πρωί θα δείτε ότι τα τσόφλια έχουν απορροφήσει όλους τους λεκέδες από το φλιτζάνι.
  • Καθαρίστε τον σκουπιδοφάγο σας : Συμβουλή για αυτούς που διαθέτουν σκουπιδοφάγο! Βάλτε τα τσόφλια από ένα-δύο αυγά μέσα στο σκουπιδοφάγο σας και πατήστε το κουμπί. Τα τσόφλια θα καθαρίσουν τις λεπίδες καλύτερα από το κάθε τι!

Πηγή / Copyright: Hashtagnews.gr
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here