Ένα..αλλιώτικο ξυπνητήρι, το απόλυτο γυναικείο gadget!

Οι γιορτές ήρθαν και είναι η ώρα να κάνουμε τα δωράκια μας στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Ένα από αυτά τα δώρα θα μπορούσε να είναι και το παρακάτω ξυπνητήρι, λίγο διαφορετικό από τα συνηθισμένα, σίγουρα πιο kinky αλλά πολύ πρακτικό για μια κατηγορία γυναικών!

Ξεχάστε τα ξυπνητήρια με τους κοινότυπους ήχους τους. Ήρθε το γυναικείο ξυπνητήρι που κάνει το πρωινό ξύπνημα πιο… ηδονικό από ποτέ. Γιατί άλλωστε η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται.

Το προϊόν επανάσταση είναι πλέον γεγονός. Ονομάζεται «Wake – up Vibe» και κάνει ακριβώς αυτό που λέει το όνομά του δηλαδή ξυπνάει τη γυναίκα που το φοράει δονώντας την!

Η χρήση του είναι πολύ απλή: Ρυθμίζεις την ώρα που θέλεις να ξυπνήσεις, επιλέγεις ένα από τα έξι μοτίβα δονήσεων και μετά το τοποθετείς στο εσώρουχό σας. Το «καλημέρα» αποκτά πλέον άλλο νόημα…

Ωστόσο στην ιστοσελίδα της, η εταιρεία προειδοποιεί ότι όταν «χτυπάει» μπορεί να ξυπνάει τις γυναίκες με τον πιο ερεθιστικό τρόπο αλλά μπορεί επίσης να τις κάνει να μη θέλουν να σηκωθούν ποτέ από το κρεβάτι τους!

Δείτε το διαφημιστικό spot της εταιρίας για την προώθηση του προϊόντος τους!


Πηγή / Copyright: Hashtagnews.gr
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here