Άντρας έκοψε τα γεννητικά του όργανα ύστερα από προσβολή της κοπέλας του..

Ένας νεαρός άντρας, ένας φοιτητής έκοψε τα γεννητικά του όργανα όταν η κοπέλα του χωρίς κανέναν ενδοιασμό τον πρόσβαλε λέγοντας του ότι το πέος του ήταν πολύ μικρό και δεν μπορούσε να την ικανοποιήσει!

Ο φοιτητής, τα στοιχεία του οποίου δεν δόθηκαν στην δημοσιότητα, πήρε λοιπόν την απόφαση και προχώρησε στην αφαίρεση των γεννητικών του οργάνων και στην συνέχεια άρχισε να περιφέρεται ημίγυμνος στους δρόμους της πανεπιστημιούπολης του κολεγίου Guangdong Peizheng στην νοτιοανατολική Κίνα.

Οι συμφοιτητές του, σοκαρισμένοι από το θέαμα, τον παρακολουθούσαν να περπατάει φορώντας μόνο μια μπλούζα και καλυμμένος με αίματα από την μέση και κάτω. Αμέσως τον πλησίασαν κάποιοι και τον έπεισαν να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι οι φοιτητές οι οποίοι σήκωσαν τα κινητά τους και τραβούσαν φωτογραφίες και βίντεο του απίστευτου αυτού περιστατικού. Πολύ γρήγορα τα βίντεο αυτά είχαν κάνει τον γύρο του Διαδικτύου, παρά τις προσπάθειες του Πανεπιστημίου να εμποδίσουν την προβολή τους.

Το ζευγάρι ,που όπως λένε οι φοιτητές που τους γνώριζαν, δεν είχε σχέση μεγάλο διάστημα και όλο αυτό το περιστατικό συνέβη ύστερα από έναν έντονο καυγά που είχαν μεταξύ τους.Εκεί ακούστηκε από το στόμα της κοπέλας η κοροϊδία σχετικά με το μέγεθος του πέους του νεαρού άντρα, γεγονός που τον τάραξε.

Το περιστατικό συνέβη στο δωμάτιο της εστίας του φοιτητή και μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν νεώτερα σχετικά με την πορεία της υγείας του νεαρού άντρα ή αν οι γιατροί κατάφεραν να σώσουν τα γεννητικά του όργανα.

Η πρυτανεία του Πανεπιστήμιου έβγαλε μια σύντομη ανακοίνωση, αναφέροντας ότι ο φοιτητής είναι καλά στην υγεία του, ότι την ώρα του περιστατικού ήταν νηφάλιος και ότι ακόμα ερευνώνται οι λόγοι για τους οποίους προχώρησε σε αυτή την αψυχολόγητη κίνηση αυτοτραυματισμού του.


Πηγή / Copyright: unilad.co.uk
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here