Νέο Saber Rider and the Star Sheriffs παιχνίδι στο Steam Greenlight !!

 

Το project του Saber Rider and the Star Sheriffs παιχνιδιού άνοιξε μια σελίδα στο Steam Greenlight το Σάββατο, με διάφορες εικόνες και βίντεο preview της πρώτης αποστολής του ακόμα work-in-progress παιχνιδιού.

Δείτε το video preview:

 


Το παιχνίδι ήταν στο Kickstarter από τον Αύγουστο έως τον Οκτώβριο του 2015 και μάζεψε 96.591$ δολλάρια, ξεπερνώντας τον αρχικό του στόχο τα 75.000$. Είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει για Nintendo 3DS, PC (Windows, Mac, Linux) και το Sega Dreamcast στην Ευρώπη, την Αμερική και την Ιαπωνία. Η κυκλοφορία για PC αναμένεται για το τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους.
Η περιγραφή του παιχνιδιού στο Steam Greenlight:

Το
Saber Rider and the Star Sheriffs είναι ένα all-new 2D 16-Bit style run’n’gun shoot-’em-up περιλαμβάνοντας Mecha δράση, με βάση την αρχική
anime σειρά του 1986. Επιτρέψτε μας να σας μεταφέρουμε πίσω στο χρόνο με αυτό το πρωτότυπο ’80 IP.  
Power Stride and Ready to Ride!

 

Η Studio Pierrot πρόβαλε την αρχική τηλεοπτική σειρά anime με το όνομα Seijuushi Bismarck στην Ιαπωνία το 1984. Η World Events Productions(WEP) επαναδιατύπωσε τη σειρά για την αγορά των ΗΠΑ και εξακολουθεί να κατέχει τα δικαιώματα ιδιοκτησίας.

Η anime σειρά ήταν πολύ δημοφιλείς και στην Ελλάδα (για όσους τη θυμούνται) και έχει ένα από τα πιο αγαπημένα opening theme τραγούδια.

Απολαύστε το opening όπως προβαλλόταν στην Ελλάδα:


Πηγή / Copyright: ANN
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here