Ο γυναικείος πληθυσμός ταλαντεύεται μεταξύ των προϊόντων lip gloss και κραγιόν. Ωστόσο, οι νέες εξελίξεις και στα δύο προϊόντα θα σας κάνει να θέλετε να ταλαντεύεστε ανάμεσα στα δύο!

1. Εμφάνιση

Κραγιόν: Βαθιά απόχρωση, χωρίς αμφιβολία, για το χρώμα. Είτε θέλετε, να προτιμήσετε ένα έντονο κόκκινο ή κάτι πιο απαλό το αποτέλεσμα θα είναι όμορφο και λαμπερό. Τα πιο συνηθισμένα σκευάσματα είναι ματ και κρεμώδες, αλλά υπάρχουν και νέες εκδόσεις, που καθιστούν ένα φωτεινό αποτέλεσμα,που δίνουν τη λάμψη του gloss.

Gloss: Το lipgloss χαρίζει ζουμερό αποτέλεσμα, αλλά και μια γενναιόδωρη δόση γυαλάδας. Εάν ποθείτε λίγο περισσότερο χρώμα, δοκιμάστε, κάποιο αδιαφανές lip, για ακόμα πιο λαμπερό αποτέλεσμα.

2. Που να το φορέσετε

Κραγιόν: Ιδανικό για τις περιστάσεις το βράδυ, την εργασία ή οπουδήποτε αλλού θέλετε .

Gloss: Σαββατοκύριακα και τις νύχτες όταν θα προτιμούσατε να «παίξετε» σε συνδυασμό με τα μάτια σας. (Smoky μάτια με έντονα χείλη είναι τέλειος συνδυασμός).

3. Αντοχή στο χρόνο

Κραγιόν: Η μέση διάρκεια ενός κραγιόν υπολογίζεται στις δύο ώρες, και λιγότερο όταν έρχεστε σε επαφή με ποτά ή τρόφιμα που θα χρειαστεί να σκουπιστείτε.

Gloss: Το Gloss δεν είναι τόσο μόνιμο, αλλά αυτό δεν ισχύει για όλους τους τύπους. Υπάρχουν lip που μοιάζουν με μολύβια χειλιών που προσδίδουν μια πλούσια λάμψη όπως ένα κλασσικό lip gloss. Για επιπλέον διάρκεια, ειδικοί του είδους προτείνουν ενυδάτωση στα χείλη σας με ένα lip balm πριν τη συμπλήρωση τους με gloss.

 


Πηγή / Copyright: Hashtagnews.gr
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here