Η LP, η τραγουδίστρια/ τραγουδοποιός από την Αμερική, έκανε το απόλυτο breakthrough στη χώρα μας, την χρονιά που μόλις ολοκληρώθηκε με το τραγούδι της “Lost On You”. Το track που έχει γράψει η ίδια μαζί με τους Nate Campany και Mike Del Rio αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή και κατέκτησε όλα τα official charts της Ελλάδας.

Το “Lost On You” είναι επίσημα το No1 τραγούδι για το 2016 σύμφωνα με το MediaΙnspector, τον επίσημο και αποκλειστικό συνεργάτη της IFPI. Το single έμεινε για 18 συνεχόμενες εβδομάδες στο No1 του Official Airplay Chart (και για 30 εβδομάδες στο No1 του International Airplay Chart) ενώ παραμένει στο Top10 μετά από 8 μήνες κυκλοφορίας! Επίσης σκαρφάλωσε στο No1 σε iTunes, Shazam και Spotify.

Η επιτυχία του τραγουδιού ξεκίνησε από την Ελλάδα και σταδιακά κατέκτησε ολόκληρη την Ευρώπη ενώ έφτασε μέχρι το No4 του παγκόσμιου Shazam Chart. Αυτή είναι η πρώτη φορά που μια επιτυχία ξεκινάει από την χώρα μας. Οι προβολές του “Lost On You” στο YouTube έχουν ξεπεράσει συνολικά τα 100 εκατομμύρια.

Το νέο album της LP κυκλοφόρησε από την Cobalt Music πριν λίγες μέρες και βρίσκεται στο No2 του International Albums Chart της χώρας μας. Εκτός από το τεράστιο hit “Lost On You” περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, το καινούργιο της single “Other People” – το οποίο είναι στο Top10 του International Airplay Chart-, το viral hit “Muddy Waters” και το ήδη αγαπημένο “Tightrope”.

Δείτε το Video clip του «Lost on you»:


Πηγή / Copyright: Hashtagnews.gr
Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here